• Tietopankki

Tyypin 2 diabeteksen elintapahoidon asiantuntija

Saat koulutuksesta kattavien videoluentojen lisäksi mm. kattavan elintapavalmennuksen materiaalipankin käyttöösi.

Tutustu

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen

Tämä kurssi on luotu, jotta jokaisella olisi mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan, motivaatiota, itseluottamusta ja asennetta, […]

Tutustu

Voittavat tavat

Tässä valmennuksessa päivität ajattelutapasi ja asenteesi tukemaan jatkuvaa kasvua ja kehitystä sekä opit asettamaan tavoitteita, jotka voidaan saavuttaa ja ovat linjassa arvojesi kanssa.

Tutustu

Minustako personal trainer?

Kokeile ilmaiselle verkkokoulutuksellamme, mitä personal trainer -koulutuksessa opiskellaan.

Tutustu

Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija

Ota haltuun maailman parhaaseen tutkimusnäyttöön perustuvat työkalut tuloksekkaiden voimaharjoitusohjelmien rakentamiseen.

Tutustu

Liikunta synnytyksen jälkeen

Synnytyksen jälkeisellä liikunnalla tuetaan äidin palautumista synnytyksestä sekä esimerkiksi raskauden jälkeistä painonpudotusta.

Tutustu

Liikunta raskauden aikana

Niin raskaana olevien naisten, kuin heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten on tärkeää ymmärtää raskauden mukanaan tuomat muutokset naisen […]

Tutustu

Myofaskiaalinen harjoittelu

Lähes kaikki kudoksemme sisältävät faskiaa eri muodoissa. Faskia vaikuttaa mm. voimantuottoon, liikehallintaan, liikkuvuuteen, hermoston toimintaan sekä kivun tuntemuksiin.

Tutustu

Miellyttävä muutos

Verkkokurssi antaa Sinulle eväät kestävään ja miellyttävään muutokseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä.

Tutustu