Koronaviruspandemian vuoksi koulutuksien lähijaksot toteutetaan toistaiseksi soveltuvilta osin etäyhteyksien kautta. Lue tiedotteemme ja lisätietoa asiasta tästä.

Trainer4YOU TIETOPANKKI

Tutustu Trainer4You tietopankkiin. Tällä sivulla näet esikatselun tietopankin sisällöstä. Luo ilmaiset tunnukset ja saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin maksutta!

Lue Lihastohtori

Tietopankista löydät mm. Fitran e-kirjoja luettavaksi! Luo ilmaiset tunnukset ja hyödynnä tietopankkia!

lihis1-3d
  • Tietopankki

Unelmaduuni

Näe omin silmin, miten liikunta-alan ammattilaiset toimivat eri tilanteissa: miten he puhuttelevat asiakasta, miten he myyvät, miten he pelaavat vahvuuksillaan […]

Tutustu

Vatsa

Videosarjassa syvennytään keskivartalon harjoittamisen avainasioihin. Asiantuntijana videosarjassa toimii fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Ari-Pekka Lindberg.

Tutustu

Liikkujan ravitsemus

Ravitsemus on tärkeä osa kehittävää harjoittelua. Jokainen suupala voi olla joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kehollesi.

Tutustu

Kehonkoostumusmittausten tulkinta

Jos olet käynyt itse kehonkoostumusmittauksessa tai annat palautetta, saat näistä videoista apua. Videoilla tulkitaan Inbody 720/770, Inbody 230 sekä Tanita kehonkoostumusmittauksen raportit.

Tutustu

Wattbike vinkit

Wattbike on erittäin kehittynyt, ei pelkkä harjoituslaite, vaan myös harjoittelun tuloksellisuuden seurannan mahdollistava laite. Tutustu näiden videoiden myötä Wattbiken mahdollisuuksiin.

Tutustu