Trainer4YOU TIETOPANKKI

Tutustu Trainer4You tietopankkiin. Tällä sivulla näet esikatselun tietopankin sisällöstä. Luo ilmaiset tunnukset ja saat pääsyn kaikkiin materiaaleihin maksutta!

Lue Lihastohtori

Tietopankista löydät mm. Fitran e-kirjoja luettavaksi! Luo ilmaiset tunnukset ja hyödynnä tietopankkia!

lihis1-3d
  • Tietopankki

Unelmaduuni

Näe omin silmin, miten liikunta-alan ammattilaiset toimivat eri tilanteissa: miten he puhuttelevat asiakasta, miten he myyvät, miten he pelaavat vahvuuksillaan […]

Tutustu

Liikkujan ravitsemus

Ravitsemus on tärkeä osa kehittävää harjoittelua. Jokainen suupala voi olla joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kehollesi.

Tutustu

Ravintovalmennuksen ABC

Ravintovalmennuksen ABC -videosarja käy läpi ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusasioita. Voit soveltaa sekä omassa harjoittelussa ja arjessasi että asiakkaidesi ohjauksessa.

Tutustu

Pakara

41-osainen videosarja tarjoaa muhkean tietopaketin pakaratreenistä sekä roppakaupalla yleistietoa harjoittelusta. Asiantuntijana Ari-Pekka Lindberg.

Tutustu

Kestävyysharjoittelun perusteet

Eri osioissa tutustutaan kestävyysharjoittelun eri osa-alueisiin ja ennen kaikkea tavoitteen mukaiseen ja tuloksia tuottavaan kestävyysharjoittelun toteuttamiseen ja suunnitteluun.

Tutustu

Kuntosaliliikkeiden perusteet

Mietityttääkö takakyykyn oikea tekniikka? Entä miten huomioida olkapäiden hyvinvointi punnerrusliikkeissä? Vastaukset löydät tästä videosarjasta.

Tutustu

Kuntosaliliikkeiden tekniikkavideot lihasryhmittäin

Videosarjasta löydät lihaskuntoliikkeitä lihasryhmittäin jaoteltuna. Jokaisen liikevideon alussa on lyhyt kertaus liikkeen kohdistuksesta ja sanallinen kuvaus liikkeen suoritustekniikasta.

Tutustu

Sisäsoudun tekniikka

Sisäsoutu on loistavaa harjoittelua ja tässä videosarjassa käydään läpi sisäsoudun tekniikka ja yleisimmät kehityskohteet.

Tutustu

Wattbike vinkit

Wattbike on erittäin kehittynyt, ei pelkkä harjoituslaite, vaan myös harjoittelun tuloksellisuuden seurannan mahdollistava laite. Tutustu näiden videoiden myötä Wattbiken mahdollisuuksiin.

Tutustu