Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Diabetes ja liikunta

Diabetes lisääntyy Suomessa ja maailmalla jatkuvasti. Suomessa on diabeetikoita noin 500 000, joista tyypin 1 diabeetikoita on noin 50 000 ja vajaa 4000 on alle 15-vuotiaita. Tyypin 2 diabeetikoita on noin 300 000 ja lisäksi tietämättään tyypin 2 diabetesta sairastaa noin 150 000 henkilöä. Jossakin vaiheessa valmentaja törmää väistämättä henkilöön, joka sairastaa diabetesta, joten on hyvä kasvattaa tietopääomaa aiheesta.

pia-nykanen-kuva

Pia Nykänen

Artikkelisarjan asiantuntija Pia on fysioterapeutti ja personal trainer, jolla on yli 20 vuoden työkokemus fysioterapeuttina että liikunnanohjaajana. Hän erikoistunut ikäihmisten ja erityisryhmien treenauttamiseen ja hänen erikoisalaansa onkin diabetikoiden, sydän- ja verisuonisairaiden sekä tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsivien kanssa harjoittelu.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.