Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Fitness-urheilu ja ravitsemus

Mitä fitness-kilpailijan tai lajista kiinnostuneen tulisi tietää ravitsemuksesta? Mitä terveyshyötyjä ja -riskejä fitness-lajeihin liittyy ja miten kootaan järkevä lajissa pärjäämistä tukeva ruokavalio? Artikkelisarjassa opastetaan muun muassa, miten kilpailijan energiatarve määritetään ja mikä merkitys eri ravintoaineilla, ravintolisillä ja nesteytyksellä on kilpailijan ruokavaliossa.

Artikkelisarja sopii mainiosti kilpailijoille, valmentajille sekä kehonmuokkauksesta kiinnostuneille kuntosaliharrastajille.

petra-rautakallio

Petra Rautakallio

Artikkelisarjan asiantuntijalla Petralla on hallussaan sekä ravitsemuksen teoriatieto että käytännön osaaminen tiedon soveltamisesta. Petra on kisannut fitness-urheilussa vuodesta 2009 lähtien, parhaimpana saavutuksenaan SM-hopea vuonna 2010. Koulutukseltaan hän on ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.