Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Hyvä paha stressi

Videosarjasta opit muun muassa mitkä asiat vaikuttavat stressin syntymiseen, mitä eroa on positiivisella ja negatiivisella stressillä, kuinka negatiivisen stressin ilmentymistä voidaan ennaltaehkäistä sekä mitä hyötyä stressin havainnoista on.

Videosarja on toteutettu yhteistyössä Firstbeatin kanssa. Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista.

satutuominen

Satu tuominen

Satu Tuominen on tehnyt sydämen sykevälien tutkimusmatkaa jo yli vuosikymmenen. Hän tarjoaa kuulijoille työkaluja oman kehonsa sekä kuormituksen, levon ja palautumisen ymmärtämiseen. Satun tavoitteena on opettaa ihmisiä pitämään huolta siitä tärkeimmästä voimavarastaan, eli itsestään

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.