Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Liikkeen laadun asiantuntija

Opi optimoimaan samanaikaisesti harjoittelun terveyshyödyt sekä vaikutukset suorituskyvyn kehittämiseen!

Liikkeen laadun asiantuntija -koulutuksen käytyäsi:

1. Hallitset liikkeen sekä liikkumisen biomekaanisen analysoinnin ja asiakkaasi saavuttavat parempia tuloksia terveyttään riskeeraamatta.
2. Ymmärrät liikkeen olevan lääkettä ainoastaan silloin, kun liikkeen laatu sekä yksilöllinen annostelu ovat kunnossa.
3. Hallitset toimintakykyä edistävän sekä suorituskykyä optimoivan harjoittelun yksilöllisen annostelun ja eri harjoitusliikkeiden progressiivisen kehittelyn (liikevariaatiot).
4. Pystyt työskentelemään sujuvassa yhteistyössä liikunta-/ terveydenhuoltoalan ammattilaisten kanssa, tärkeänä linkkinä asiakkaan hoitoketjussa.
5. Saavutat parempia tuloksia, olivat asiakkaasi sitten kuntoutujia, painon pudottajia, elämäntapamuuttujia tai huippu-urheilijoita.

liikkeen_laatu

Arvostelut

4.9/5 (9)

Asiantuntija

Ari-Pekka Lindberg

Koulutuksen sisältö

7 tuntia videoluentoja, verkkokoe ja sertifikaatti.

Hinta

390€

Tutustu koulutukseen

Koulutuksen sisältö

Liikkeen laadun asiantuntijakoulutus sisältää kolme kurssikokonaisuutta:

  • Tervettä suorituskykyä: Hartiarengas ja yläraaja
    Tervettä suorituskykyä: Lantion seutu ja alaraaja
    Tervettä suorituskykyä: Keskivartalo

Alla näet jokaisen osion tarkan sisällysluettelon ja esimerkkivideon jokaisesta aihealueesta.

Kouluttajan esittely

Ari-Pekka Lindberg

Ari-Pekka Lindberg toimii Trainer4You:n lisäksi Anatomy Trains -organisaation kansainvälisessä kouluttaja- ja kehittäjäkaartissa. Toiminnallisen anatomian ja kuntouttavan harjoittelun lisäksi AP:n parasta osaamista on optimaalisen asennon sekä liikkeen analysoiminen niin fysioterapeuttisesta kuin suorituskyvyn maksimoinninkin näkökulmasta.

Ari-Pekka on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti. Hän on täydentänyt osaamistaan mm. OMI- ja MDT-täydennyskoulutuksilla sekä Matrix Movement Trainer -koulutusohjelmalla. Kliinisen fysioterapiatyön lisäksi AP:llä on takanaan jo vuosikymmenen mittainen ura kuntosalivalmentajien, personal trainereiden sekä fysioterapeuttien kouluttajana.

Ari-Pekka-Lindberg

Arvostelut

Rating Entries

5/5

Kommentit: Loistava kokonaisuus. Pitäisi olla pakollinen kaikille personal trainer koulutuksen saaneille. Tärkeitä työkaluja laadukkaaseen ja turvalliseen valmennukseen.

5/5

Kommentit: Loistava paketti! Paljon uutta oppia asiakastyöhön sekä omaan harjoitteluun! Ainoa miinus se, että videoiden lataus kesti todella kauan, niitä olisi halunnut ahmia aina enemmän kerralla, mutta aika on rajallista. Jokatapauksessa huippu koulutus!

5/5

Kommentit: laaja kokonaisuus mitä en ole vielä ehtinyt käydä läpi kokonaan

5/5

Load More

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.

Kurssi Content

Expand All