Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Liikkujan ravitsemus

Ravitsemus on tärkeä osa kehittävää harjoittelua. Jokainen suupala voi olla joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kehollesi. Oikein koostettu ruokavalio tehostaa harjoitteluvasteita, nopeuttaa kehittymistä, ehkäisee vammoja sekä ylläpitää hyvää terveyttä.

Jonna Heinosen videosarjassa käydään läpi liikkujan ravitsemuksen ydinasiat: syömisen ajoitus, määrä, säännöllisyys, monipuolisuus, liikkujan lautasmallit sekä ravintolisät. Sekä toisaalta, kuinka ylipäätään erottaa olennainen kaikesta tietotulvasta?

jonna_heinonen

Jonna Heinonen

Jonna on ravitsemuspsykologiaan perehtynyt ravitsemusterapeutti. Aikaisemmalta koulutukseltaan Jonna on liikunnanohjaaja (AMK) sekä valmentaja ja hän on opiskellut lisäksi liikuntalääketiedettä Itä-Suomen Yliopistossa. Lisäksi NLP –opinnot ovat auttaneet Jonnaa ymmärtämään entistäkin paremmin syömiskäyttäytymistä ja painonhallinnan sekä syömispulmien kanssa kamppailevia asiakkaita, joita Jonna on työssään valmentanut jo vuosien ajan.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.