Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Miellyttävä muutos

Miellyttävä muutos -verkkokurssi antaa Sinulle eväät kestävän ja miellyttävän muutoksen tekemiseen pieniä, mutta vaikuttavia elintapamuutoksia tekemällä. Kurssi ei edellytä kurjuuden kokemista, suuria luopumisia, tiukan dieetin noudattamista tai päivittäisiä, rankkoja treenejä. Itse asiassa tällä verkkokurssilla liikunta astuu kuvioihin vasta ihan loppusuoralla.

Muutokseen on aina helpompi kehottaa kuin tehdä se. On hyvä ymmärtää, että muutos on kaikille ihmisille haaste, joten jos tuntuu, että se olet aina sinä, joka et onnistu muutoksessa ja kaikki muut tuntuvat muuttavan elintapojaan sormia napauttamalla, niin se ei aivan pidä paikkaansa.

miellyttävä_muutos

Arvostelut

4.3/5 (19)

Asiantuntijat

Jonna Heinonen
Arto Pesola
Riku Aalto

Koulutuksen sisältö

4,5 tuntia videoluentoja, kolme e-kirjaa: 100 vinkkiä elämäntapamuutokseen, 100 vinkkiä järkevään painonpudotukseen ja 100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen.

Hinta

135€

Linkki verkkokauppa ostoon

Tutustu koulutukseen

Miellyttävä muutos verkkokurssi koostuu viidestä suuremmasta osa-alueesta, jotka ovat:

 1. Onnistunut elämäntapamuutos
 2. Uni, stressi ja Tapojen muuttaminen
 3. Onnistunut ravitsemusmuutos
 4. Onnistunut arkiaktiivisuusmuutos
 5. Onnistunut kuntoliikuntamuutos

Osioihin sisältyy tehtäviä, jotka auttavat sinua elämäntapamuutoksen toteuttamisessa. Lisäksi kurssi sisältää runsaasti tukimateriaalia, kuten kaksi e-kirjaa (100 vinkkiä liikunnan aloittamiseen ja 100 vinkkiä järkeään painonpudotukseen), reseptipankin ja vinkkejä sekä harjoitusohjelmia liikunnan aloittamiseen.

Koulutuksen sisältö

 • Mitä paremmilla elintavoilla voi saavuttaa 7:51
 • Miellyttävä muutos vs. mullistus 7:34
 • Muutosvauhti 6:07
 • Orientoiva reaktio 4:14
 • Suurimmat ja tärkeimmät muutoskohteet 8:53
 • Ajanhallinta 3:27
 • Vinkkejä ajanhallintaan 10:44
 • Tavoitteen asettelu 7:49
 • Tavoitteen asettelun tarkistuslista 5:37

Kouluttajien esittely

Jonna Heinonen

Jonna on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti, liikunnanohjaaja (AMK) ja valmentaja. Hän on myös tietokirjailija ja intohimoinen rennon syömisen puolestapuhuja. Liikuntalääketieteen sekä psykologian pohjaopinnot ovat antaneet Jonnalle hyvän alustan tarkastella ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja ammentaa tietotaitoa omaan valmennustyöhön tavalla, joka ottaa elämän ja arjen kokonaisuudessaan huomioon.

Jonnan kiinnostus syömisen psykologiaan lähti liikkeelle siitä havainnosta, että valmiilla ruokavalioilla ja liikuntasuunnitelmilla ei tuntunut olevan vaikutusta elämäntapamuutosta tekevien valmennuksen etenemisessä, olivat ne sitten koostettu kuinka yksilöllisesti ja tarkkaan hyvänsä.

Arto Pesola

Arto Pesola on koulutukseltaan Liikuntatieteiden tohtori. Hänen tutkimustyönsä on käsitellyt istumisen ja ennen kaikkea sen tauottamisen vaikutuksia terveyteen.

Jyväskylän Yliopistolla tekemänsä tutkimustyön lisäksi Arto levittää tutkimuslöydöksiä terveysteknologiayritys Fibion Oy:n kautta, joka on ammattilaisten työkaluksi tarkoitettu istumis- ja aktiivisuusanalyysi. Arto työskentelee Mikkelissä XAMK:n tutkimuspäälllikkönä.

Riku Aalto

Rikua tituleerataan usein personal trainingin uranuurtajaksi Suomessa. Hän on toiminut valmentajana, kouluttajana ja luennoitsijana liikunta- ja hyvinvointialalla pian neljännesvuosisadan. Lisäksi Riku on kirjoittanut noin 30 kirjaa ja puolen tuhatta asiantuntija-artikkelia liikunnasta, terveydestä ja ravinnosta. Hän on myös Trainer4Youn perustaja.

Parasta osaamista Rikulla on käytännön liikunta- ja elämäntapaneuvontaosaaminen. Hän on valmentanut tuhansia yksilö- ja yritysasiakkaita, joten hänellä on hyvä näppituntuma siitä, mikä toimii ja missä mennään helposti metsään.

jonna-heinonen-kuva
arto-pesola-kuva
Riku Aalto-007

Arvostelut

Rating Entries

5/5

5/5

5/5

5/5

Load More

Kurssi Content

Expand All