Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

NUOREN KIEKKOILIJAN TREENIKIRJA

LUE E-KIRJA ILMAISEKSI TIETOPANKISSA

Jääkiekon pelaaminen huipputasolla edellyttää huippuunsa hiottuja voima-, nopeus- ja kestävyysominaisuuksia, motorisista taidoista sekä henkisistä valmiuksista puhumattakaan. Jos mielitään pitkälle, tulee fyysisten ominaisuuksien systemaattinen kehittäminen aloittaa jo lapsuudessa, kiekkoharrastuksen ensimmäisinä vuosina.

Varhainen lajivalinta asettaa paineita oheisharjoittelulle. Fyysisen harjoittelun tulee olla monipuolista, innostavaa ja pitkäjänteistä, ja sen on huomioitava treenaajan herkkyyskaudet. Tällöin rakennetaan vahvaa pohjaa myöhempien vuosien tehoharjoittelulle ja lajiharjoittelupainotteiselle kilpailu-uralle. Tärkeintä on, että lasten ja nuorten ensimmäiset kokemukset oheisharjoittelusta ovat positiivisia ja monipuolisia. Tämä kirja on suunnattu kaikille nuorten harjoittelun parissa toimiville antamaan kullanarvoisia työkaluja ja taitoja nuorten valmentamiseen.

trainer4you-tietopankki-nuoren-kiekkoilijan-treenikirja

LUE FITRA KIRJOJA ILMAISEKSI

Tietopankista löydät useita Fitran julkaisemia kirjoja, jotka pääset lukemaan kokonaan ilmaiseksi, ilman rajoituksia. Luo maksuttomat tunnukset ja kirjaudu tietopankkiin niin pääset lukemaan e-kirjoja!