Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Pakara

Ari-Pekka Lindbergin tähdittämä 41-osainen videosarja tarjoaa muhkean tietopaketin pakaratreenistä, sekä roppakaupalla yleistietoa harjoittelusta. Videot 1–17 käsittelevät harjoittelun perusperiaatteita, kuten nosto- ja heiluriliikkeitä, optimaalista liikealuetta, sekä sitä, miksi olisi tärkeää vahvistaa myös ei-optimaalisia liikealueita.

Videosta 18 eteenpäin siirrytään käytännön harjoitteiden pariin. Aiheena ovat optimaaliset jalkineet, polvi- ja lonkkakulmasta sekä rintarangan asento kyykkyliikkeissä, jalkaterän pronaatio ja supinaatio sekä paljon muuta.

Videosta 30 eteenpäin jatketaan sivukyykkyihin, tähtikyykkyihin ja muihin erityistekniikoihin, jotka ovat tarkoitettu harjaantuneille ja kokeneille harrastajille.

aripekka_lindberg (1)

Ari-Pekka Lindberg

Ari-Pekka Lindberg työskentelee kouluttajana Trainer4Youssa sekä Anatomy Trainsilla. Kouluttajana hänet tunnetaan inspiroivista, intensiivisistä, mutta samalla erittäin viihdyttävistä luennoista, joissa teoriaa todella kohtaa käytännön.

Ari-Pekka tekee kouluttamisen rinnalla edelleen myös käytännön asiakastyötä fysioterapeuttina ja personal trainerina. Lindbergin erikoisosaamisalueena ja intohimon kohteena ovat asennon ja liikkeen yksityiskohtien kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen soveltaminen käytäntöön, tavoitteenaan asiakkaan maksimaalisen suorituskyvyn saavuttaminen, samalla vammoja ennaltaehkäisten ja opittuja, huonoja asento- sekä liiketottumuksia korjaten.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.