Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

TREENAA VOIMAKAS JA KIINTEÄ PAKARA

LUE E-KIRJA ILMAISEKSI TIETOPANKISSA

Pakaralihakset ovat liikkuvan ihmisen voimakkain lihasryhmä. Tai ainakin niiden pitäisi olla. Valitettavasti runsas istuminen ja fyysisen passiivisuus johtavat helposti pakaralihasten veltostumiseen. Jos lihakset ovat työpäivästä 80–90 % täysin passiivisina, ei runsaskaan kuntoliikunta riitä takaamaan riittävää voimatasoa, lihasmassaa ja kiinteyttä pakaralihaksissamme.

Sen lisäksi, että pakaralihakset ovat suurin voimantuottaja monessa liikuntamuodossa, kuten juoksussa, hiihdossa, pyöräilyssä ja monissa pallopeleissä, ovat kiinteät sekä sopivan lihaksikkaat pakarat korkealla monen kuntoilijan tavoitelistalla. Pinnallisen, ison pakaralihaksen lisäksi myös lantion stabiliteetista vastaavat sekä alaraajan linjauksesta huolehtivat syvemmät loitontaja- ja kiertäjälihakset on syytä huomioida harjoittelussa voimakkaampaa sekä kiinteämpää lihaksistoa tavoiteltaessa.

Laajan, eri välineitä hyödyntävän, liikepankin lisäksi kirja tarjoaa myös oman kattauksensa tyypillisimmistä alaraajojen rasitusvammoista, kuntouttavan harjoittelun periaatteista sekä yleisimmästä pakaraa koskevista kysymyksistä asiantuntijavastauksineen.

trainer4you-tietopankki-pakara-ekirja

LUE FITRA KIRJOJA ILMAISEKSI

Tietopankista löydät useita Fitran julkaisemia kirjoja, jotka pääset lukemaan kokonaan ilmaiseksi, ilman rajoituksia. Luo maksuttomat tunnukset ja kirjaudu tietopankkiin niin pääset lukemaan e-kirjoja!