Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Palautuminen ja liikkuvuusharjoittelu

Liikkujan kehonhuolto, palautuminen ja toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu -videosarja pureutuu Samppa Jaakolan johdolla tärkeään, mutta usein laiminlyötyyn kehittävän harjoittelun osa-alueeseen: palautumiseen. Videosarjassa käydään läpi treeniä tukevan palautumisen perusasioita ja annetaan siihen konkreettisia ohjeita. Asiantuntijana videosarjassa toimii Trainer4You kouluttaja ja Oulun Kärppien miesten edustusjoukkueen fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola.

Videosarjasta opit muun muassa mitkä asiat vaikuttavat palautumiseen, mitä eroa on aktiivisella ja passiivisella palautumisella, mikä on venyttelyn rooli ja millaisia yksilöllisiä eroja palautumisessa voi olla. Samalla käydään läpi, mikä merkitys ravitsemuksella on palautumisessa ja annetaan liike-esimerkkejä dynaamisesta liikkuvuusharjoittelusta.

Videosarjaa voit soveltaa sekä omassa harjoittelussa että asiakkaidesi ohjauksessa.

writer_samppa_jaakola

Samppa Jaakola

Samppa Jaakola toimii jääkiekkojoukkue Oulun Kärppien edustusjoukkueen fysiikkavalmentajana. Vaikka Samppa onkin suuntautunut fysiikkavalmennukseen, on miehen valmennusote holistinen, kokonaisvaltainen ja yksilön erityistarpeet huomioiva. Ammattivalmentaja- ja personal trainer -koulutusten lisäksi Samppa on kouluttautunut hierojaksi ja syventänyt osaamistaan useilla psyykkisen valmennuksen, ravitsemuksen sekä liikunnanohjausalan lisäkoulutuksilla.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.