Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Pieni TULES-opas personal trainerille

Tuki- ja liikuntaelimillä (TULE) tarkoitetaan kehoa kannattelevia ja liikuttavia rakenteita, jotka luovat perustan ihmisen toimintakyvylle. Tuki- ja liikuntaelimistöön kuuluvat luut, jänteet, lihakset, nivelet ja nivelsiteet, joiden tehtävänä on suojata ja tukea muita elimiä sekä mahdollistaa pystyasennossa toimiminen ja liikkuminen. Tässä artikkelisarjassa saat perustiedot TULE-vaivojen ennaltaehkäisystä, tietopaketin ohjattavista harjoituksista sekä tärkeät huomioitavat asiat, joiden ilmetessä asiakas tulee ohjata terveydenhuollon ammattilaisen tutkittavaksi.

eveliina-rauhansalo-esittely

Eveliina Rauhansalo

Eveliina on tuki-ja liikuntelinvaivoihin erikoistunut fysioterapeutti (AMK). Kliinisen terapiatyön lisäksi Eveliina tekee yksilö- ja pienryhmävalmennuksia, missä hänen asiakaskuntansa on laaja aina elintapaohjausta kaipaavista painonpudottajista fitness-kilpailijoihin. Hänen erityisosaamistaan ovat toiminnallinen anatomia, kuntouttava harjoittelu, kuntosaliharjoittelu, kehonhuolto sekä valmennustaidot. Fysioterapian täydennyskoulutusten lisäksi Eveliina on perehtynyt mm. hyväksymis-ja omistautumisterapian sekä kognitiiviseen toiminnalliseen terapian sovellutusten hyödyntämiseen liikunta-ja terveysalalalla. Tällä hetkellä Eveliina opiskelee Fysioterapian maisteriohjelmassa Jyväskylän Yliopistossa.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.