Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki itsensä kehittämiseen

Psyykkisen valmennuksen työkalupakki on luotu sinulle, jos haluat saavuttaa tavoitteesi, muodostaa pysyviä
tapoja tai päästä huippusuorituksiin. Psyykkiset taidot ovat yhteydessä hyvinvointiin ja menestymiseen,
mutta kuinka niitä voidaan käytännössä harjoitella ja hyödyntää? Tämä kurssi on luotu, jotta jokaisella olisi
mahdollisuus päästä kehittämään omaa itsetuntemustaan ja erilaisia psyykkisiä taitoja (kuten motivaatiota,
itseluottamusta ja asennetta), sekä saavuttamaan tavoitteitaan ja luomaan pysyviä tapoja omassa
arjessaan.

Kurssin avulla saat käyttöösi psyykkisen valmennuksen oleellisimpien osa-alueiden tiedon sekä
konkreettiset työkalut, kuinka niitä voi omassa arjessaan kehittää ja hyödyntää. Kurssi sisältää lähes 2
tuntia videomateriaalia, jonka avulla pääset tutustumaan kurssin tekijöiden luomaan Psyykkisen
valmennuksen talomalliin ja sen käytännön sovellukseen. Tämän lisäksi kurssi sisältää yli 60 sivuisen
työkirjan, jossa jokainen video on konkretisoitu käytännönharjoituksella, jotta pystyt soveltamaan tietoa
omassa arjessasi.

online-psyykkisen-valmennuksen-tyokalut

Asiantuntijat

Aleksi Tossavainen, Antti Peltonen

Koulutuksen sisältö

Noin 2 tuntia videoluentoja sekä kattava työkirja, josta löytyvät myös luennoilla käytettävät harjoitukset ja tehtävät.

Hinta

149€

Linkki verkkokauppa ostoon

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Esimerkki sisällöstä: Päätöksen tekeminen

Esimerkki: Tavat

Koulutuksen sisältö

Kurssin esittely

  • Teema 2 - Tapojen anatomia
  • Teema 3 - Kuka olen
  • Teema 4 - Mitä haluan
  • Teema 5 - Tavoitteen saavuttaminen
  • Teema 6 - Miksi
  • Teema 7 - Psyykkiset perustaidot
  • Teema 8 - Henkilökohtaisen kehittymisen psyykkiset taidot
  • Teema 9 - Psyykkiset suoritustaidot
  • Teema 10 - Huippusuoritus

KOULUTTAJIEN ESITTELY

psyykkinen-valmentaja-aleksi-tossavainen

ALEKSI TOSSAVAINEN

M.Ed., LitM, psyykkinen valmentaja (Suomen Psykologiliiton sertifioima), tietokirjailija

Aleksi on arvostettu urheilu- ja liikuntapsykologian ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja ja kouluttaja. Aleksi on työskennellyt urheilussa psyykkisenä valmentajana kolmen eri pääsarjajoukkueen kanssa, voittaen yhden SM-hopean ja SM-pronssin. Aleksi on myös työskennellyt useissa EM- ja MM-kisaprojekteissa, valmentajana lääkärikeskuksessa ja kirjoittaa parhaillaan tieteellistä artikkelia Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen KIHU:n kanssa.

Tällä hetkellä Aleksi työskentelee Head of Psychological Performancena Eerikkilä Performance Centerissä urheilijoiden, valmentajien, lajiliittojen (Suomen Palloliitto ja Salibandyliitto) ja yritysten kanssa psyykkisen valmennuksen ja kokonaisvaltaisen valmennuksen & hyvinvoinnin osa-alueilla. Tämän lisäksi Aleksi on toiminut urheilupsykologien ja psyykkisten valmentajien työnohjaajana Suomen Psykologiliiton psyykkisen valmennuksen sertifikaatin hakijoille sekä yritysjohdon valmentajana (erikoistuen käyttäytymisen muuttamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin).

Aleksi on suorittanut kasvatustieteiden monitieteellisen maisterin tutkinnon (M.Ed.) Yhdysvalloissa erikoistuen liikuntatieteisiin ja psykologiaan sekä suorittanut kansainvälisen maisterin tutkinnon urheilu- ja liikuntapsykologiassa Jyväskylän yliopistossa. Yhdysvalloissa Aleksi toimi itse korkeimman D1-tason yliopistourheilijana. Lisäksi hän on kouluttautunut Suomessa päteväksi liikuntapedagogiikan, terveystiedon ja psykologian opettajaksi.

psyykkinen-valmentaja-antti-peltonen

ANTTI PELTONEN

Psyykkinen valmentaja, Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, LCF Coach Master, tietokirjailija ja BSc Student in Psychology and sportpsychology

Antti on entinen EM- ja MM-tason huippu-urheilija, joka on työskennellyt psyykkisenä valmentajana oman aktiiviuransa jälkeen useassa suomalaisessa huippuorganisaatiossa. Seinäjoen Jalkapallokerhossa vietetyn kahden kauden aikana he voittivat neljä mitalia eri kilpailuissa ja pelasivat niin UEFA:n Mestareiden liigan kuin Eurooppa-liigankin karsinnoissa. Seuraavan kahden vuoden ajan Antti oli ensimmäisenä Suomessa kehittämässä ja toteuttamassa Jalkapallon Pelaajayhdistyksessä uransa lopettaville huippujalkapalloilijoille suunnattua valmennusryhmää, jonka avulla mahdollistettiin mahdollisimman ongelmaton ja nopea siirtyminen urheilijaelämästä uuteen uraan.

Antti oli myös kehittämässä kaikille suomalaisille jalkapalloilijoille suunnattua Mental Health Online-palvelua, joka auttaa pelaajia mielenterveydellisissä haasteissa. Tällä hetkellä Antti työskentelee psyykkisenä valmentajana Veikkausliigassa Helsingin Jalkapalloklubissa, jossa he voittivat vuonna 2020 sekä Veikkausliigan että Suomen cupin mestaruudet. Lisäksi Antti työskentelee terapeuttina Jalkapallon Pelaajayhdistyksessä sekä  PELTONEN PERFORMANCE valmennusyrityksessään, jossa hän valmentaa asiakkaitaan aina huippu-urheilijoista business-johtajiin niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.

Antti on psyykkisen valmentajan tutkinnon lisäksi valmistunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutista sekä Master-tason LCF Coach:iksi Valmentamosta. Tällä hetkellä Antti opiskelee psykologiaa ja urheilupsykologiaa yliopistossa Iso-Britanniassa.

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.