Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Tie tuloksiin

Tällä verkkokurssilla syvennytään kehittävän harjoittelun periaatteisiin. Verkkokurssin aikana saat vastauksia kysymyksiin, kuten mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle.

Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin.

Asiantuntijoina verkkokurssilla toimivat fysiikka- ja mentaalivalmentaja Lasse Seppänen sekä fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Sofia Vesa. Molemmat ovat Trainer4You-kouluttajia ja kokeneita personal trainereita.

tie_tuloksiin

Arvostelut

4.3/5 (3)

Asiantuntijat

Sofia Vesa
Lasse Seppänen

Koulutuksen sisältö

3,5 tuntia videoluentoja, e-kirja 100 vinkkiä kuntosalille ja 100 vinkkiä koko kansan lajeihin, oppaita ja esimerkki harjoitus- ja ravintosuunnitelmia.

Hinta

95 €

Linkki verkkokauppa ostoon