Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Tie tuloksiin

Tällä verkkokurssilla syvennytään kehittävän harjoittelun periaatteisiin. Verkkokurssin aikana saat vastauksia kysymyksiin, kuten mitä on hyvinvointi, miten suorituskyky kehittyy, kuinka lihaksia kasvatetaan, kuinka voimaa hankitaan, miten kestävyyskuntoa kehitetään, mitä kannattaisi syödä pysyäkseen terveenä, miksi uni on tärkeää ja mitä vammojen ennaltaehkäisemiseksi on tehtävissä.

Tie tuloksiin -verkkokurssi on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut liikunnan, levon ja ravitsemuksen vaikutuksista omaan hyvinvointiisi ja harjoitteluusi. Jos olet kuntoilija tai aloittelija, tältä verkkokurssilta saat kattavan tietopohjan järkevästä harjoittelusta ja pääset fiksusti liikkeelle.

Jos olet aktiivikuntoilija, saat jäsenneltyä tietoa hyvinvoinnin ja suorituskyvyn eri osa-alueista, jota omaan harjoitteluusi peilaamalla pääset varmasti parempiin tuloksiin.

Asiantuntijoina verkkokurssilla toimivat fysiikka- ja mentaalivalmentaja Lasse Seppänen sekä fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Sofia Vesa. Molemmat ovat Trainer4You-kouluttajia ja kokeneita personal trainereita.

tie_tuloksiin

Arvostelut

4.4/5 (62)

Asiantuntijat

Sofia Vesa
Lasse Seppänen

Koulutuksen sisältö

3,5 tuntia videoluentoja, e-kirja 100 vinkkiä kuntosalille ja 100 vinkkiä koko kansan lajeihin, oppaita ja esimerkki harjoitus- ja ravintosuunnitelmia.

Hinta

95€

Linkki verkkokauppa ostoon

Tutustu koulutukseen

Koulutuksen sisältö

Kouluttajan esittely

Sofia Vesa

Sofia on pohjakoulutukseltaan fysioterapeutti (AMK) ja Trainer4You Personal trainer. Hänen palkintokaapistaan löytyy satoja yleisurheilu-uran aikaisia mitaleja, mutta myös muistoja lentopallo- ja tanssiharrastuksen ajoilta. Henkilönä Sofia on dynaaminen, energinen ja itseään haastava. Hän kouluttautuu jatkuvasti ja hankkiutuu hanakasti uusien kiinnostavien työprojektien pariin.

Fysioterapeutiksi ja personal traineriksi valmistumisen jälkeen Sofia on toiminut liikunta-alan yrittäjänä, fysioterapeuttina kunnallisella ja yksityisellä puolella sekä kouluttajana Trainer4You:ssa. Kouluttajana Sofia arvostaa etenkin tilanteeseen heittäytymistä sekä avoimuutta uusille asioille. Juuri hyvä fiilis ja kannustava ilmapiiri ovat Sofialle tärkeimpiä asioita koulutusjaksoilla, sillä oppiminen edellyttää avoimuutta sekä innostusta omatoimiseen opiskelemiseen

Lasse Seppänen

Lasse on maamme kokenein liikunta-alan ammattilaisten kouluttaja. Lasse on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien liikunta-alalle toista tuhatta ohjaajaa sekä valmentanut tuhansia asiakkaita kuntoilijoista, työyhteisöliikkujiin sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoihin.

Lasse on myös toimelias kirjailija. Hän on työstänyt viisitoista hyvinvointiaiheista kirjaa sekä lukuisia asiantuntija-artikkeleita mm. Juoksija-, Hiihto- sekä muihin liikunta- ja fitnessalan julkaisuihin. Lisäksi hän on ollut mukana laatimassa lääkäreiden käyttöön tarkoitettua Liikuntaresepti-työkalua. Lassen työnkuvaan kuuluvat yksilöiden ja ryhmien psyykkinen valmennus, luento -ja puhekeikat sekä koulutustehtävät.

sofia-vesa-img
lasse-seppanen-img

Arvostelut

Rating Entries

Kommentit: Anteeksi etukäteen minun huonon suomenkeilenkirjoitiminen taitoja! Tämä verkkokurssi oli todella hyvä! Oli riittävästi hidas ymmärtämään kaikkea edes minulla ei ole täydellinen suomea. Videon pitus oli myös hyvä, ei ne olivat liian pitkä.

5/5

5/5

Kommentit: Hyvin hyödyllisiä perus asioita oli selitetty selkeästi.

5/5

Kommentit: Kurssi oli oikein kattava tietopläjäys hyvinvointiin liittyvistä asioista. Pidin erityisesti kurssin videomuodosta ja jokaisen videon lopussa olevasta koosteesta. Näillä alkupaloilla on hyvä jatkaa kehittävän harjoittelun perusteet -kurssille!

5/5

Load More