Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

TREENAA TERVE JA TIMMI VATSA

LUE E-KIRJA ILMAISEKSI TIETOPANKISSA

Vatsa on elämämme keskiössä. Vatsa on esteettinen kehon osa, joka on suorituskyvyn ja terveyden perusta. Myös ruokavalio vaikuttaa kiistattomasti vatsan seudun ulkonäköön sekä hyvinvointiin. Litteä ja lihaksikas vatsa herättää ihailua. Treenattu keskivartalo kertoo samalla terveydestä, fyysisestä suorituskyvystä ja tahdon lujuudesta. Kirja kertoo, miten vatsalihaksia harjoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Harjoitusliikkeiden lisäksi käsittelemme vatsan terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Treenaamalla vatsalihaksia muokkaat kehoasi ja saavutat merkittäviä tuloksia terveyden kannalta. Pääasia on, että motivoidut säännölliseen harjoitteluun, säilytät innostuksen ja treenaat keskivartaloasi monipuolisesti!

Kirja soveltuu kaikille kuntoilijoille, painonhallintaan ja kiinteytymiseen tähtääville treenaajille sekä liikunta-, terveys- ja hyvinvointialojen opiskelijoille ja ammattilaisille.

trainer4you-tietopankki-vatsa-ekirja

LUE FITRA KIRJOJA ILMAISEKSI

Tietopankista löydät useita Fitran julkaisemia kirjoja, jotka pääset lukemaan kokonaan ilmaiseksi, ilman rajoituksia. Luo maksuttomat tunnukset ja kirjaudu tietopankkiin niin pääset lukemaan e-kirjoja!