Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Vatsa

Vatsa-videosarjassa syvennytään keskivartalon harjoittamisen avainasioihin. Kouluttajana videosarjassa toimii fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Ari-Pekka Lindberg.

Toisinaan on ajateltu, että selän vaivojen ennaltaehkäisyssä tärkein tekijä olisi keskivartalon, eritoten selkälihasten vahvistaminen. Mikäli asia olisi noin yksioikoinen, olisi selkäongelmaisia huomattavasti vähemmän.

Vatsa-videosarjan tarkoituksena on herättää kiinnostusta ja lisätä tietoutta monipuolisesta keskivartalon harjoittamisesta. Opit miten vatsalihaksia vahvistetaan, miten liike kohdistetaan eri vatsalihaksille ja mikä merkitys erilaisilla harjoittelulla on. Videosarja paljastaa myös, mikä on näyttävän sixpackin salaisuus.

Videot 1–6 sisältävät keskivartalon harjoittamisen teoriaa. Käytännön harjoitteet alkavat videosta 7 alkaen.

aripekka_lindberg

Ari-Pekka Lindberg

Ari-Pekka Lindberg työskentelee kouluttajana Trainer4Youssa sekä Anatomy Trainsilla. Kouluttajana hänet tunnetaan inspiroivista, intensiivisistä, mutta samalla erittäin viihdyttävistä luennoista, joissa teoriaa todella kohtaa käytännön.

Ari-Pekka tekee kouluttamisen rinnalla edelleen myös käytännön asiakastyötä fysioterapeuttina ja personal trainerina. Lindbergin erikoisosaamisalueena ja intohimon kohteena ovat asennon ja liikkeen yksityiskohtien kokonaisvaltainen ymmärtäminen ja sen soveltaminen käytäntöön, tavoitteenaan asiakkaan maksimaalisen suorituskyvyn saavuttaminen, samalla vammoja ennaltaehkäisten ja opittuja, huonoja asento- sekä liiketottumuksia korjaten.

 

Luo ilmainen tunnus tai kirjaudu sisään.

Hei! Tervetuloa Trainer4You Tietopankkiin! Oppaat, video- ja artikkelisarjat ovat käytössäsi kun teet ilmaisen tunnukset tietopankkiin ja kirjaudut sisään. Maksullisten online-koulutuksien hyödyntäminen vaatii ensin koulutuksen ostamisen.

Luo oma ja ilmainen tunnuksesi tietopankkiin alta.