Free

Unelmaduuni

Näe omin silmin, miten liikunta-alan ammattilaiset toimivat eri tilanteissa: miten he puhuttelevat asiakasta, miten he myyvät, miten he pelaavat vahvuuksillaan ja heikkouksillaan, kuinka he huolehtivat omasta hyvinvoinnistaan jne.

See more...

Free

Vatsa

Videosarjassa syvennytään keskivartalon harjoittamisen avainasioihin. Asiantuntijana videosarjassa toimii fysioterapeutti ja Trainer4You-kouluttaja Ari-Pekka Lindberg.

See more...

Free

Palautuminen ja liikkuvuusharjoittelu

Videosarja pureutuu Samppa Jaakolan johdolla tärkeään, mutta usein laiminlyötyyn kehittävän harjoittelun osa-alueeseen: palautumiseen.

See more...

Free

Hyvä paha stressi

Videosarjasta opit muun muassa mitkä asiat vaikuttavat stressin syntymiseen ja mitä eroa on positiivisella ja negatiivisella stressillä.

See more...

Free

Liikkujan ravitsemus

Ravitsemus on tärkeä osa kehittävää harjoittelua. Jokainen suupala voi olla joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kehollesi.

See more...

Free

Ravintovalmennuksen ABC

Ravintovalmennuksen ABC -videosarja käy läpi ravitsemuksen ja ravintovalmennuksen perusasioita. Voit soveltaa sekä omassa harjoittelussa ja arjessasi että asiakkaidesi ohjauksessa.

See more...

Free

Pakara

41-osainen videosarja tarjoaa muhkean tietopaketin pakaratreenistä sekä roppakaupalla yleistietoa harjoittelusta. Asiantuntijana Ari-Pekka Lindberg.

See more...

Free

Kestävyysharjoittelun perusteet

Eri osioissa tutustutaan kestävyysharjoittelun eri osa-alueisiin ja ennen kaikkea tavoitteen mukaiseen ja tuloksia tuottavaan kestävyysharjoittelun toteuttamiseen ja suunnitteluun.

See more...

Free

Kuntosaliliikkeiden perusteet

Mietityttääkö takakyykyn oikea tekniikka? Entä miten huomioida olkapäiden hyvinvointi punnerrusliikkeissä? Vastaukset löydät tästä videosarjasta.

See more...

Free

Lihaskunnon perusteet

Videosarjasta saat käytännöllistä tietoa mm. nousujohteisuudesta, oikeista harjoitusmääristä ja erilaisista harjoitusmenetelmistä.

See more...

Free

Kokkaa, liiku ja nauti

Videosarjasta löydät tietoa hyvän ravitsemuksen koostamisesta sekä käytännön vinkkejä monipuolisen ja terveellisen ravitsemuksen koostamiseen.

See more...

Free

Kuntosaliliikkeiden tekniikkavideot lihasryhmittäin

Videosarjasta löydät lihaskuntoliikkeitä lihasryhmittäin jaoteltuna. Jokaisen liikevideon alussa on lyhyt kertaus liikkeen kohdistuksesta ja sanallinen kuvaus liikkeen suoritustekniikasta.

See more...

Free

Kehonkoostumusmittausten tulkinta

Jos olet käynyt itse kehonkoostumusmittauksessa tai annat palautetta, saat näistä videoista apua. Videoilla tulkitaan Inbody 720/770, Inbody 230 sekä Tanita kehonkoostumusmittauksen raportit.

See more...

Free

Sisäsoudun tekniikka

Sisäsoutu on loistavaa harjoittelua ja tässä videosarjassa käydään läpi sisäsoudun tekniikka ja yleisimmät kehityskohteet.

See more...

Free

Wattbike vinkit

Wattbike on erittäin kehittynyt, ei pelkkä harjoituslaite, vaan myös harjoittelun tuloksellisuuden seurannan mahdollistava laite. Tutustu näiden videoiden myötä Wattbiken mahdollisuuksiin.

See more...