Trainer4You webinaarit

TULEVAT WEBINAARIT

Tervettä suorituskykyä

Ari-Pekka Lindberg

Turvallisen, tehokkaan ja tuloksekkaan valmennuksen yksi tärkeimmistä kulmakivistä on liiketekniikoiden laatu ja hallinta suhteessa liikkuvuuteen ja voimaan.

Valmentajalle ei riitä ”hyvien” harjoitteiden toistaminen vaan liiketekniikoiden eteenpäin opettamisen ydin on niiden perustelujen ymmärtäminen ensin itse.

Tervettä suorituskykykä webinaareissa opit perustelemaan syvällisesti, miksi teettämäsi liike- ja harjoitusvalinnat ovat asiakkaasi tarpeisiin sopivia.

Aikataulu ja osallistuminen:

Koska: 7.4. ja 9.4. klo 15-18
Hinta: 98 euroa
Linkki: Osta osallistumisoikeus tästä

Ari-Pekka-Lindberg

Miten pelastan liiketoimintani?

Sami Hurme

Webinaari antaa liikunta-alan yrittäjille työkalut miten selvitä haastavien aikojen yli. Nämä tärkeät toimenpiteet ovat mitä kuluja voin karsia, miten johdan henkilöstö kriisin yli, millaisia vaihtoehtoja on pelastaa yritys ja tärkeimpänä, ole rohkea ja realisti! Tiedät mitä tehdä heti koulutuksen jälkeen.

Aikataulu ja osallistuminen:

Koska: 8.4 klo 12-15
Hinta: 59 euroa
Linkki: Osta osallistumisoikeus tästä

sami-hurme-web

Stressin vähentämisen abc

Kirsi Vaulamo

Webinaari tarjoaa työkaluja siihen, miten hallita stressiä ja millä keinoilla vaikuttaa siihen, ettei stressireaktio iske kehossa niskan päälle. Käytännönläheisen webinaarin vinkit voit viedä arkeen samantien. Tunnistat milloin olet stressaantunut ja millä toimenpiteillä pystyt vaikuttamaan siihen.

Aikataulu ja osallistuminen:

Koska: 9.4 klo 12-15
Hinta: 59 euroa
Linkki: Osta osallistumisoikeus tästä

Kirsi-Vaulamo

Webinaariin osallistuminen on helppoa

1. Ilmoittaudu webinaariin

Valitse webinaari ja osta osallistumisoikeus verkkokaupassamme. Saat maksun jälkeen sähköpostiisi ohjeet webinaariin liittymiseen.

2. Saavu paikalle webinaariin

Saat sähköpostiisi helpot ja yksinkertaiset ohjeet, joiden avulla mukaan webinaarihuoneeseen on helppo liittyä mukaan. Voit esittää kysymyksiä asiantuntijalle tai vain olla mukana kuuntelemaasa esityksen.