Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai jatkokoulutukseen ajalla 15.-30.4. niin voit valita lisäetuna joko TE3 älykepin tai Treenikauppa.fi etusetelin kaupan päälle!

Kampanjalahja lähetetään 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

TE3 -älykeppi
TE3 -älykeppi on karrikoidusti ilmaistuna vain keppi, jonka sisällä on runsaasti modernia teknologiaa. Älykepin rinnalle kehitetyssä sovelluksessa on huikeita ominaisuuksia, joilla pystytään toteuttamaan monipuolisia treenejä ja testauksia kaikille asiakassegmenteille ikään tai kuntotasoon katsomatta. Tutustu lisää.

Treenikauppa lahjakortti, 150 €
Treenikaupan monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät tuotteet niin ammattimaiseen lajiharjoitteluun kuin kotikuntoiluunkin. 150 euron lahjakortilla voit valita esimerkiksi kattavan valikoiman harjoitteluvälineitä kotiin toimitettuna. Tutustu valikoimaan.

Etu koskee Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa Trainer4You jatkokoulutukseen ilmoittautuneita ja se koskee kaikkia alkavia koulutuksia.

Lue lisätietoja koulutuksista ja katso aikataulut tästä:

Personal trainer -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Psyykkinen valmentaja -koulutus
Voimavalmentaja -koulutus
Elintapavalmentaja -koulutus

Etu on voimassa 30.4.2019 saakka ja koskee normaalihintaisia ilmoittautumisia Personal trainer, Ravintovalmentaja, Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja ja Elintapavalmentaja koulutuksiin. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä kumman edun valitset. Kirjoita valintasi ilmoittautumisen yhteydesssä "kommentteja" kenttään tai ilmoita asiasta asiakaspalveluumme. Kuten aina, chat palvelee sinua arkisin klo 9-17 sivuillamme tai voit olla myös suoraan yhteydessä Ninaan, Markukseen tai Jariin:

Nina Hahtala
010 5053112
nina.hahtala@trainer4you.fi

Markus Kangas
010 5053121
markus.kangas@trainer4you.fi

Jari Olli
010 5053116
jari.olli@trainer4you.fi