Ilmoittaudu koulutukseen huhtikuussa, saat kaupan päälle Firstbeat Hyvinvointianalyysin

Stressi, palautuminen, liikunnan ja levon tasapaino, riittävä arkiaktiivisuus, laadukas uni.

Siinäpä tämän päivän polttavia teemoja. Haluaisitko mitata, miten kuormittavaa sinun arkesi on? Entä miten laadukkaasti kykenet palautumaan arjen pyörityksestä?

Kaikki huhtikuussa 2017 Trainer4You Personal trainer, Ravintovalmentaja tai Terveysvalmentaja -koulutuksiin ilmoittautuneet saavat Firstbeat hyvinvointianalyysin maksutta. Mittauksen arvo on 200 euroa.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer, Ravintovalmentaja tai Terveysvalmentaja-koulutukseen nyt, ja saat koulutuksen lisäksi myös 200 euron arvoisen Firstbeat hyvinvointianalyysin. Etu on voimassa huhtikuussa 2017 tehtyihin ilmoittautumisiin. Huomaathan, että voit ilmoittautua mihin tahansa vuonna 2017 alkavaan koulutukseen. Saat Firstbeat mittausvälineistön kotiisi koulutuksesi ensimmäisen lähijakson jälkeen. Saat mittauksesta raportin sekä voit osallistua yhteiseen palautewebinaariin.

Tutustu koulutuksiin, ja katso alkavat koulutukset tästä:


Personal trainer -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Terveysvalmentaja -koulutus

Katso video Firstbeat Hyvinvointianalyysista