Joosua Visuri

Joosua eli tutummin Jope on pohjakoulutukseltaan liikuntaneuvoja, urheiluopiston lisensoima personal trainer sekä kahvakuulaohjaaja. Hän valmistui Pajulahden urheiluopistosta parhailla mahdollisilla arvosanoilla sekä liikunta-alan ammattilaisten stipendillä työelämälähtöisestä opiskelusta. Jope syventää osaamistaan jatkuvasti yksityisillä lisäkoulutuksilla.

Jope on kokenut liikunta-alan yrittäjä, jonka työnkuvaan on kuulunut satojen yksilövalmennettavien lisäksi myös tuhansia ryhmäliikuntatunteja, useita seminaareja, verkkovalmennuksia sekä yritysluentoja. Hän on kirjoittanut Fitran 2018 julkaiseman 100 parasta vatsalihasliikettä -kirjan sekä kirjoittaa parhaillaan toista Fitran kustantamaa kirjaa, joka julkaistaan syksyllä 2019.

Joosuan oma lajitausta painottuu jalkapalloon, mutta nuorena hän harrasti päälajin ohessa myös salibandyä, hiihtoa, nyrkkeilyä ja mäkihyppyä. Jalkapallosta jäi urheilijan elämäntapojen lisäksi myös B-junioreiden SM-hopea sekä poikien maajoukkueleiritykset. Tällä hetkellä Jopen oma harjoittelu sisältää pääosin voimaharjoittelua lisäpainoilla sekä oman kehon vastuksella. Joosua onkin tullut monille tutuiksi näyttävistä treeniliikkeistään ja hänellä on hallussa hyppypunnerruksen Suomen ennätys (122cm).

Kouluttajana Joosua on innostava, inspiroiva sekä helposti lähestyttävä. Hän kehottaa opiskelijoita hahmottamaan asioita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja kannustaa heitä jatkuvaan itsensä kehittämiseen, johon liittyy yksi hänen lempilauseistaan: ”Ole aina oppilas.