Juha Karhu

KJuha on pohjakoulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK), Trainer4You Personal trainer, Ravintovalmentaja ja Functional trainer. Lisäksi hän on täydentänyt osaamistaan Holistic LifeStyle Coach (lvl 1) -koulutuksella Chek-instituutissa.

Juhan urheilutausta painottuu palloilulajeihin ja miehen palkintokaapista löytyy muun muassa viisi junioreiden SM-hopeaa jääpallossa sekä yksi poikien seurajoukkueiden maailmancup-hopea. Palloilulajien lisäksi Juha suhtautuu intohimoisesti myös toiminnalliseen harjoitteluun sekä liikkeiden ja liikkumisen analysointiin.

Kouluttajana Juha on innostava, selkeän looginen ja pedantin pikkutarkka. Hänen pyrkimyksenään on helpottaa asioiden omaksumista monipuolisin tarinoin ja esimerkein. Juhan mielestä jatkuva opiskelu ja itsensä kehittäminen on tärkeää, mutta on hyvä muistaa, ettei kaikkea voi hallita hetkessä – asioiden oivaltaminen tulee pienellä viiveellä ja hämmennys on tunnehinta oppimisesta. Lisäksi Juha painottaa kouluttaessaan perustelemisen, opettamisen sekä yksilöllisen huomioimisen merkityksiä.