Trainer4You Jyväskylä

Osoite: Ohjelmakaari 10, 40500 Jyväskylä Google maps -linkki Jyväskylän koulutukset järjestään Technopolis Ohjelmakaaren tiloissa, Ylistönmäellä. Paikalle on mahdollista saapua julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. Paikallisliinkenteen bussit 5 ja 5K kulkevat suoraan keskustasta Ylistönmäelle. Bussien aikatauluja voi tarkastella esimerkiksi Jyväskylän liikenteen sivuilla http://www.jyvaskylanliikenne.fi/aikataulut.

Pysäköinti ja kulkuyhteydet

Pysäköintitilaa löytyy reilusti päärakennuksen ympäriltä. Saapuessasi koulutukseen käy ilmoittamassa  autosi rekisterinumero Technopoliksen aulaan vastaanottovirkailijalle. Lauantaisin alueella ei ole pysäköinninvalvontaa.

Ruokailu koulutuksen yhteydessä

Koulutustiloistamme löydät käyttöösi jääkaapin sekä mikron. Lisäksi koulutuspaikan läheisyydestä löytyy kauppoja omia ruokaostoksia varten sekä lounaspaikkoja. Koulutuspäivien aikana pidämme useamman tauon, joista yksi pidempi ruokatauko.

Liikkuminen koulutustiloissa

Koulutustilamme sijaitsevat toimistorakennuksessa jossa ulko­ovet menevät toimistoaikojen jälkeen lukkoon vastaanoton sulkeuduttua. Ovien sulkeutumisen estäminen on ehdottomasti kielletty.

Majoitus

Trainer4Youlla on kumppani hinnat Restel, S-ryhmän, Scandic ja Omenahotels -ketjujen kanssa, ja opiskelijana olet oikeutettu yöpymään edullisempaan hintaan paikkakunnilta löytyvissä hotelleissa. Lisätietoja löydät Opiskelijan oppaasta Trainer4You-tililtä.

Asiakkaiden ohjaaminen Jyväskylässä

Jyväskylän toimipisteemme tiloissa toimii myös Trainer4You:n kuntotestausasema, jota myös personal trainer ­opiskelijat voivat sekä opintojen aikana että valmistuttuaan hyödyntää asiakastyössä. Testiaseman varaukseen ja hinnoitteluun liittyvät tiedotteet opiskelijat saavat personal trainer ­koulutuksen toisella lähijaksolla (kestävyys ja kuntotestaus)