Kaikki personal trainingista


Kiinnostaako Sinua valmentaminen? Oletko liikunnallinen ja nautitko treenaamisesta? Entä kokisitko merkitykselliseksi, jos voisit työksesi auttaa ihmisiä voimaan paremmin?

Personal trainingissa yhdistyy monta upeaa asiaa: Se voi mahdollistaa harrastuksen ja intohimojen valjastamisen unelmaduuniksi. Siinä voit kokea vahvaa mielekkyyden sekä merkityksellisyyden tunnetta. Se, että kykenee vaikuttamaan asiakkaan terveyteen, toiminta- ja suorituskykyyn sekä elämänlaatuun, antaa todella paljon myös valmentajalle itselleen.

Olemme koonneet tälle sivustolle kaiken sen tiedon, mitä olet ikinä halunnut tietää personal trainingista. Lisää aihetta käsittelevää tietoa ja hyvän määrän lisämateriaalia harjoittelusta, ravinnosta, palautumisesta, valmentamisesta sekä menestyksekkäästä personal training –liiketoiminnasta löydät Tietopankistamme sekä blogistamme. Luettavaa, katsottavaa ja opittavaa siis riittää. Mukavia lukuhetkiä!

Koulutusopas
Ammattina personal trainer
Tämä koulutusopas on kaikkien aikojen klassikko! Ehdottomasti luetuin koulutusoppaamme avaa kattavasti niin personal trainerin työnkuvaa, kouluttautumisen avaintekijöitä kuin auktorisoinnin merkitystä. Ehkäpä löydät oppaasta myös syyn, miksi personal training ala kiinnostaa niin monia ja miksi juuri Trainer4You kouluttaa yli puolet Suomen personal trainereista.

Lue opas Tietopankistamme
Opetussuunnitelma
Trainer4You Personal trainer koulutuksen opetussuunnitelma
Opiskeltavat kokonaisuudet, osaamisvaatimukset ja koulutuksen rakenne. Kaikki löytyy kokemuksen ja sertifiointien myötä viilatusta opetussuunnitelmastamme. Trainer4You Personal trainer -koulutus täyttää sekä Suomalaisen Auktorisoidun personal trainer -koulutuksen standardit sekä kansainväliset EuropeActiven sertifikaatin vaatimukset. Jos mielit työskennellä Suomessa, tunnemme lähes jokaisen kuntokeskuspäättäjän henkilökohtaisesti ja he tuntevat koulutuksemme. Jos taas tavoitteenasi on työskennellä kansainvälisesti, saat EuropeActiven myötä kaikkialla maailmassa tunnetun koulutustodistuksen.

Tutustu opetussuunnitelmaan
Artikkeli
100 tarinaa personal trainereista
Erilaisia personal trainereita tarvitaan yhtä paljon, kuin on erilaisia asiakkaita. Lue yli 100 personal trainerin lyhyt esittely itsestään ja inspiroidu #unelmaduuni tarinoista!

Tutustu henkilöihin
Verkkokurssi
Minustako personal trainer -verkkokurssi
Tiedämme, että päätös aloittaa personal trainer -koulutus ei ole aina helppo. Tästä syystä koostimme viiden tunnin mittaisen verkkokurssin, joka on minialoitus ennen varsinaisia opintoja. Verkkokurssilla pääset opiskelemaan lyhyesti mm. anatomiaa ja valmennustaitoja sekä ennen kaikkea tunnustelemaan, voisiko pt-koulutus olla sinua varten.

Aloita ilmainen verkkokurssi
Artikkeli
Personal trainer katsaus 2018
Kuinka hyvin personal trainerit työllistyvät koulutuksen jälkeen? Mitä personal trainer -koulutuksesta haetaan ja saadaan? Onko personal training villi ala? Miltä näyttää alan tulevaisuus? Personal trainer katsaus 2018 vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Vastauksiin on käytetty lähteenä mm. Taloustutkimus Oy:n tutkimusta sekä Trainer4Youn työllistymiskyselyä.

Lue katsaus
Erikoisartikkeli
Personal training on valmentamista
Personal trainerina voit valmentaa asiakkaan tavoitteista riippuen lihasta, tapoja, mieltä, ravitsemusta, terveyttä tai näitä kaikkia yhdessä. Yksi tämän alan parhaista puolista onkin mahdollisuus oman osaamisen erikoistamiseen sekä itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Lue, mitä kaikkea valmennustyö voisi sinun kohdalla tarkoittaa.

Avaa erikoisartikkeli
Koulutusopas
Alanvaihtajan opas
Tämä opas on sinulle, joka harkitset hyppäystä liikunta-alalle. Tiesitkö, että noin kolmasosa personal trainereista siirtyy valmennustehtäviin muulta alalta? Et siis todellakaan ole harkintasi kanssa yksin. Siksi olemme koonneet oppaan, joka auttaa sinua pohtimaan päätöstäsi ja tutustumaan liikunta-alan mahdollisuuksiin.

Lue opas Tietopankissa
Videosarja
Lihaskunto liikkeet lihasryhmittäin
Mikäli olet käynyt Trainer4Youn Kuntosalivalmentaja-koulutuksen, olet todennäköisesti katsonut näitä videoita PALJON! Videoilla kerrotaan lihasryhmittäin ja liikekohtaisesti kunkin liikkeen suoritustekniikka sekä kohdelihakset. Erittäin hyödyllistä tietoa, kun suunnittelet monipuolisia lihaskunnon harjoitusohjelmia.

Kirjaudu tietopankkiin
Vertailu
Personal trainer koulutustahot vertailussa
Mikäli olet siinä vaiheessa, että olet jo päättänyt hankkia ammatin ihmisten auttajana, mutta sopivan koulutustahon valinta vielä askarruttaa, kannattaa vilkaista laatimaamme vertailusivua. Sieltä käy ilmi, mitkä ovat huomionarvoisia seikkoja kouluttajaa valitessa sekä tämän hetkinen koulutustarjonta Suomessa.

Katso vertailu
Video
Myyttejä personal trainer koulutuksen ympäriltä
Trainer4Youn perustaja Riku Aalto avaa personal trainer alan ympärillä olevia myyttejä ja uskomuksia. Onko Sinusta personal traineriksi? Katso videot ja päätä itse!

Katso videot