KESÄKAMPANJA

Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai jatkokoulutukseen ajalla 12.6.-31.7. ja saat Treenikauppa.fi etusetelin kaupan päälle!


Treenikauppa.fi
Treenikaupan monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta löydät tuotteet niin ammattimaiseen lajiharjoitteluun kuin kotikuntoiluunkin. 120 euron lahjakortilla voit valita esimerkiksi kattavan valikoiman harjoitteluvälineitä kotiin toimitettuna. Tutustu Treenikaupan valikoimaan tästä. Etuseteli lähetetään 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Etu koskee Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai Trainer4You jatkokoulutukseen ilmoittautuneita ja se koskee kaikkia alkavia koulutuksia (pl. Stressinhallintavalmentaja-koulutus).

Lue lisätietoja koulutuksista ja katso aikataulut tästä:

Personal trainer -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Psyykkinen valmentaja -koulutus
Voimavalmentaja -koulutus

Etu on voimassa 31.7.2019 saakka ja koskee normaalihintaisia ilmoittautumisia Personal trainer, Ravintovalmentaja, Voimavalmentaja ja Psyykkinen valmentaja koulutuksiin. Kuten aina, chat palvelee sinua arkisin klo 9-17 sivuillamme tai voit olla myös suoraan yhteydessä Ninaan, Markukseen tai Jariin:

Nina Hahtala
010 5053112
nina.hahtala@trainer4you.fi

Markus Kangas
010 5053121
markus.kangas@trainer4you.fi

Jari Olli
010 5053116
jari.olli@trainer4you.fi

Ammattina personal trainer?


Ammattina personal trainer -oppaassa kerrotaan muun muassa, mitä personal training on nyt ja lähitulevaisuudessa, millaisia taitoja personal trainerilta vaaditaan, ja miten personal traineriksi kouluttaudutaan.

Sisällysluettelo:

  • Mitä on personal training?
  • Trainer4You Personal trainer -koulutus pähkinänkuoressa
  • Millaista osaamista personal trainerilta vaaditaan?
  • Millaista on käytännön työ personal trainerina?
  • Personal trainerin liiketoimintamallit

Voit ladata oppaan ilmaiseksi luomalla tunnukset tietopankkiimme.