Kirsi Vaulamo

Kirsi on Trainer4Youlta valmistunut personal trainer, ravintovalmentaja ja juoksuvalmentaja. Hänellä on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin parista; sekä monikansallisten suuryritysten päällikkötasolta että PK-yrityksen toimitusjohtajuudesta. Jälkimmäisessä hän toimi esimiehenä jopa 50:lle myyjälle jo 19-vuotiaana. Tällä hetkellä Kirsi työskentelee liikunta-alan yrittäjänä valmentaen yritys- ja yksilöasiakkaita sekä erilaisia pienryhmiä.

Kirsi on toiminut Trainer4Youn kouluttajana 2014 keväästä alkaen, sekä Revolutionissa kouluttajana ja mentorina sen perustamisesta saakka. Kouluttajana Kirsi on helposti lähestyttävä, ja hän saakin usein palautetta mukavasta oppimisen ilmapiiristä ja laajasta tietämyksestään, jonka hän osaa pukea helposti ymmärrettävään muotoon.

Kirsin missiona on saada suomalaiset ylös sohvien pohjilta. Hän haastaa valmennettaviaan sekä koulutettaviaan ottamaan vastuuta omasta oppimisestaan, kehittymisestään ja terveydestään. Kirsillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta, ja taustalta löytyy valmennuskokemusta juoksusta, melonnasta sekä eri lajien fysiikkavalmennuksesta. Omien sanojensa mukaan Kirsi liikkuu työkseen ja opiskelee harrastuksenaan. Tiedonjanoinen nainen opiskelee tällä hetkellä psykologiaa, erityisryhmien liikuntaa sekä ravitsemustieteitä.