Trainer4You Personal training

Suomen vaikuttavin personal trainer verkosto on täällä!

Trainer4You Personal training pähkinänkuoressa.

Trainer4You Personal training on liikunta-alan ammattilaisten verkosto, jonka tarkoituksena on parantaa personal trainereiden työn kannattavuutta. Liikuntakeskuksille ja pt-studiolle Trainer4You Personal training tarjoaa keinon hyödyntää jo kuluttajien tunnistamia, valmiiksi tuotteistettuja ja testatusti toimivia personal training -palveluita palvelutarjonnassaan.

Personal trainereille

Oletko jo muuttanut osaamisesi euroiksi?

Personal trainer -toiminnan käynnistäminen itsenäisesti vaatii ponnistelua ja vie oman aikansa. Osana powered by Trainer4You personal trainereiden joukkuetta hoidat homman kotiin nopeammin ja tehokkaammin.

Lue lisää

Liikuntakeskuksille

Onko keskuksesi personal training -liiketoimintamalli kunnossa?

Tiedämme, että liikuntakeskuksen pyörittäminen on kovaa ja kokopäiväistä työtä, jolloin personal training -liiketoiminnan kehittämiselle jää usein liian vähän aikaa. Ratkaisuksi olemme kehittäneet liikunta- ja kuntokeskuksille räätälöidyn valmennuspalveluiden myyntikoulutuksen.

Lue lisää

Eksyitkö sivulle personal trainer kiikarissa?

Hyvä personal trainer auttaa sinua oikean valmennustuotteen valinnassa ja rakentaa valmennuksen sisällön sinun tavoitteidesi, toiveidesi ja elämäntilanteesi mukaisesti. Tarpeisiisi oikean personal trainerin löydät valmentajahakupalvelustamme.
Siirry hakuun