Lasse Seppänen

Lasse on maamme kokenein liikunta-alan ammattilaisten kouluttaja. Lasse on kouluttanut vuodesta 2003 lähtien liikunta-alalle toista tuhatta ohjaajaa sekä valmentanut tuhansia asiakkaita kuntoilijoista, työyhteisöliikkujiin sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoihin.

Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja, personal trainer ja psyykkinen valmentaja. Häntä voisi luonnehtia myös todelliseksi teräsmieheksi sillä Lasse on nimittäin läpäissyt yhden maailman vaativimmista triathlonin täydenmatkan kilpailuista Lanzarotella. Ampumahiihdossa mies voitti nuoruudessaan kuudesti Suomen mestaruuden.

Lasse on myös toimelias kirjailija. Hän on työstänyt viisitoista hyvinvointiaiheista kirjaa sekä lukuisia asiantuntija-artikkeleita mm. Juoksija-, Hiihto- sekä muihin liikunta- ja fitnessalan julkaisuihin. Lisäksi hän on ollut mukana laatimassa lääkäreiden käyttöön tarkoitettua Liikuntaresepti-työkalua. Lassen työnkuvaan kuuluvat yksilöiden ja ryhmien psyykkinen valmennus, luento -ja puhekeikat sekä koulutustehtävät.

Määrätietoisuus, pitkäjänteisyys, tavoitteellisuus sekä ihmiskeskeisyys kuvastavat Lassea luonteenpiirteinä parhaiten. Lassen tärkeimpiä työhön liittyviä teemoja ovat henkilökohtaiset arvot, tavoitteet ja motivaatio.