Lasse Seppänen

Lasse on maamme kokenein kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttaja. Lasse on kouluttanut vuodesta 2004 lähtien liikunta-alalle toista tuhatta ohjaajaa sekä valmentanut tuhansia asiakkaita kuntoilijoista, työyhteisöliikkujiin sekä kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoihin.

Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja, personal trainer, koulutettu hieroja, NLP Master Practitioner sekä ravintovalmentaja. Häntä voisi luonnehtia myös todelliseksi teräsmieheksi sillä Lasse on nimittäin läpäissyt yhden maailman vaativimmista triathlonin täydenmatkan kilpailuista Lanzarotella. Ampumahiihdossa mies voitti nuoruudessaan kuudesti Suomen mestaruuden.

Lasse on myös toimelias kirjailija. Hän on työstänyt seitsemän hyvinvointiaiheista kirjaa sekä lukuisia asiantuntija-artikkeleita mm. Juoksija-, Hiihto- sekä muihin liikunta- ja fitnessalan julkaisuihin. Lisäksi hän on ollut mukana laatimassa lääkäreiden käyttöön tarkoitettua Liikuntaresepti-työkalua.

Määrätietoisuus, pitkäjänteisyys, tavoitteellisuus sekä ihmiskeskeisyys kuvastavat Lassea luonteenpiirteinä parhaiten. Hänen valmennusfilosofiansa kiteytyy termeihin: yksilö, visio, muutos, tulokset. Yksilöllisyys ei ole Lasselle vain maneeri, vaan lähtökohta valmentamiselle. Yksilön toimintaa ohjaa henkilökohtainen visio päämäärästä ja suunnasta. Lassen mukaan onkin tärkeintä, että visiolla on vahva arvopohja sekä yksilöä liikkeelle kannustava energia.