Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Liina Sievers

Toimintaterapeuttitaustan omaava ja erityispedagogiikkaa sekä kasvatustieteitä yliopistossa opiskellut Liina löysi unelmiensa työn Trainer4You:n kouluttajana ja valmentajana. Liinaa ajaa eteenpäin voimakas tahto ymmärtää ihmiskehon ja -mielen toimintaa kokonaisuutena. Hän on saa usein kiitosta innostavasta, jämäkästä ja huumorilla maustetusta, konkreettisesta koulutusotteestaan.

Liinalla on monipuolinen harrastustausta telinevoimistelusta ja tanssista. Lisäksi hän on ohjannut pitkään erilaisia ryhmäliikuntatunteja sisäpyöräilystä kehonhuoltoon ja kahvakuulaharjoitteluun. Liina on parhaimmillaan lihaskuntoharjoittelua sekä harjoittelun ohjelmointia käsiteltäessä, mutta myös psyykkinen valmennus ja holistinen, kokonaisvaltainen valmennusote ovat Liinan vahvuuksia. Kovakuntoinen Liina on katu-uskottava kouluttaja, joka elää vahvasti kuten opettaa.