LLI personal trainer -koulutus - takaa työllistymisesi heti!


Hei aktiivinen treenaaja! Oletko miettinyt ammatin hankkimista liikunta-alalta?

Nyt sinulla on oivallinen mahdollisuus kouluttautua personal traineriksi ja varmistaa työllistymisesi jo ennen opintojen alkua.

LLI ketjuun kuuluvat EasyFit ja LadyLine järjestävät yhdessä Suomen suurimman personal trainer koulutusyritys Trainer4Youn kanssa personal trainer -koulutuksen, jonka myötä työllistyt suoraan kuntokeskukseen töihin. Opinnot pääset aloittamaan elokuussa 2019 ja valmistut koulutuksesta sopivasti vuodenvaihteen sesonkiin, joka on kuntokeskuksissa kiireisintä aikaa.

Tämä räätälöity koulutus mahdollistaa sinulle työpaikan jo ennen koulutuksen aloitusta sekä huomattavasti edullisemman koulutushinnan.

Personal trainereita hakevat seuraavat keskukset:


 • EasyFit Helsinki Club
 • EasyFit Kemi
 • EasyFit Koivistonkylä
 • EasyFit Kotka
 • EasyFit Lauttasaari
 • EasyFit Lempäälä Ideapark
 • EasyFit Pietarsaari
 • EasyFit Pitäjänmäki
 • EasyFit Raisio
 • EasyFit Savonlinna
 • EasyFit Vaasa Royal
 • EasyFit Valkeakoski
 • LadyLine Hakaniemi
 • LadyLine Iisalmi
 • LadyLine Joensuu
 • LadyLine Kotka
 • LadyLine Loimaa
 • LadyLine Ritz Vaasa
 • LadyLine Vantaa-Martinlaakso

Trainer4You Personal trainer -koulutus

 • APT® Auktorisoitu personal trainer -koulutus
 • EuropeActive sertifoitu koulutus
 • Kattavat yhteistyöedut koulutuksen aikana ja sen jälkeen
 • Mahdollisuus yhdistää koulutukseen yliopisto-opintoja

Mitä saat koulutuksesta?


Ensinnäkin, saat takuun työllistymisestä jo koulutuksen aikana! Lisäksi saat Trainer4You Personal trainer -koulutuksen huippuedulliseen yhteistyöhintaan (koulutukseen sisältyy sekä APT että EuropeActive sertifikaatti ja EasyFitin/LadyLinen personal trainer toimintaan räätälöity markkinointijakso)

Miten toimin?

1. Täytä hakemus alta.

2. Trainer4You ottaa sinuun yhteyttä 1-3 arkipäivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä ja antaa lisätietoa koulutuksesta/työllistymisestä.

3. Sovit haastatteluajan hakemasi keskuksen keskusvastaavan kanssa.

4. Mikäli sinut valitaan soveltuvuushaastattelun perusteella EasyFit- tai LadyLine-keskuksen tulevaksi personal traineriksi, niin sinulle varataan koulutuspaikka tulevaan LLI personal trainer-koulutukseen.

5. Koko koulutuksen hinta on 3100,00 € (norm. 3645€) ja voit maksaa sen kertamaksulla tai erissä Svea osamaksusopimuksella. Lue lisää koulutuksesta täältä.

6. Koulutus järjestetään Espoossa Trainer4Youn tiloissa osoitteessa Tekniikantie 12. Koulutus alkaa 31.8.2019. Koulutus sisältää 19 lähiopetuspäivää. Katso tarkka aikataulu täältä.

7.Pääset aloittamaan työharjoittelun keskuksessa jo koulutuksen aikana ja valmistut EasyFit/LadyLine personal traineriksi helmikuussa 2020.

Mikäli sinulla on kysyttävää, kysy lisää:
Markus Kangas
markus.kangas@trainer4you.fi
0105053121

Jätä hakemus tästä - haku päättyy paikkojen täytyttyä

Ammattina personal trainer?


Ammattina personal trainer -oppaassa kerrotaan muun muassa, mitä personal training on nyt ja lähitulevaisuudessa, millaisia taitoja personal trainerilta vaaditaan, ja miten personal traineriksi kouluttaudutaan.

Sisällysluettelo:

 • Mitä on personal training?
 • Trainer4You Personal trainer -koulutus pähkinänkuoressa
 • Millaista osaamista personal trainerilta vaaditaan?
 • Millaista on käytännön työ personal trainerina?
 • Personal trainerin liiketoimintamallit

Voit ladata oppaan ilmaiseksi luomalla tunnukset tietopankkiimme.

Koulutuspalautteet kertovat:
98% tyytyväisyys


Keräämme aktiivisesti palautetta koulutuksistamme ja kouluttajistamme. Ilman ohjaavaa palautetta on kaikki tekeminen lähempänä ”pimeässä suunnistamista” kuin määrätietoista etenemistä kohti tavoitetta. Personal trainer -koulutuksen palautteista 98 % (492/502) kertoi koulutuksen vastanneen kouluttautujan toiveita.

Lue palautteiden yhteenveto

Auktorisoinnit ja mittava kokemus takaavat koulutuksemme laadun


Olemme kouluttaneet personal trainereita vuodesta 2004 lähtien. Alusta asti tavoitteenamme on ollut kouluttaa ammattitaitoisia ja vastuullisia ammattilaisia jatkuvasti kehittyvälle ja kasvavalle alalle. Koulutusta onkin hiottu vuosien varrella parhaiten vastaamaan sinun, asiakkaidesi ja alan tarpeita. Personal trainer -koulutuksellamme on sekä eurooppalainen (EuropeActive) että suomalainen (APT) auktorisointi. Tämä takaa sinulle parhaiden standardien mukaisen koulutuksen ja pätevyyden niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Trainer4You on myös Itä-Suomen Yliopiston yhteistyö oppilaitos, joka mahdollistaa yliopisto-opintojen yhdistämisen personal trainer -koulutukseen niin halutessasi.

LLI Personal trainer -koulutuksen maksuvaihtoehdot


Koulutuksen kokonaishinta on 3100,00 euroa.

Voit jakaa koulutusmaksun joustavasti jopa 36 kuukausierään Svea erämaksulla. Tällöin maksat koulutuksen hinnan lisäksi kertaluontoisen tilinavausmaksun 29,90 euroa sekä 10 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun. Svea erämaksusta et maksa korkoa. Lue lisää Svea erämaksusta täältä.

Koulutuksen osallistumispaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Löydät koulutuksen early bird tarjouksien päivämäärät "lisätietoja" linkin takaa. Lue lisää maksuehdoista täältä.


KYSYMYKSIÄ?
Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Koulutuksen aikataulu

Kehittävän harjoittelun perusteet: 31.8.-1.9.2019 (la 12-20, su 9-17)

Kuntosalivalmentaja, jakso 1: 13.-15.9.2019 (pe 12-20, la 9-17, su 9-17)

Kuntosalivalmentaja, jakso 2: 5.-6.10.2019 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 1: 19.-20.10.2019 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 2: 9.-10.11.2019 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 3: 23.-24.11.2019 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 4: 21.-22.12.2019 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 5: 11.-12.1.2020 (la 12-20, su 9-17)

Personal trainer, jakso 6: 1.-2.2.2020 (la 12-20, su 9-17)

Esimerkkilaskelmat kuukausimaksueristä


Katso alta esimerkkilaskelmia maksusopimuksesta eri ajanjaksolle. Erämaksut tapahtuvat yhteistyössä Svean kanssa. Katso Svea Erämaksua koskevia kysymyksiä ja vastauksia tästä.

Tutustu lisää


Ammattina personal trainer opas

 9.4.2018     Opas

Personal training 2018 katsaus

 15.2.2018     Artikkelikatsaus

Minustako personal trainer

 21.11.2017     Webinaaritallenne

Usein kysytyt kysymykset


Kaikki koulutuksemme pohjautuvat tutkittuun tietoon ja kouluttajiemme vankkaan kokemukseen käytännön työstä. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamme käyttöösi tietopankin, josta löydät aina ajanmukaiset materiaalit - myös opintojesi jälkeen.
Personal training -alan suurimpana kouluttajana koemme merkittävää vastuuta myös koko alan jatkuvasta kehittämisestä: Teemmekin paljon työtä alan eteenpäin viemiseksi ja olemme muun muassa avanneet personal trainingille ovia eläkevakuutus- ja apteekkikenttään. Olemme tuttu tekijä ja meillä on hyvä maine liikunta- ja kuntokeskusalalla, sen lisäksi koulutuksen jo käyneet Trainer4You Personal trainerit muodostavat suuren ja vaikuttavan verkoston.

Personal trainer koulutuksessa ei ole vaatimuksia fyysiselle kunnolle. Koulutukseen osallistuu kaiken ikäisiä ja kokoisia opiskelijoita. Osa hakee puhtia omaan elämäntapamuutokseensa, osa on juuri löytänyt liikunnan ilon ja osa on kokeneita konkareita treenaamisen saralla, ellei jopa entisiä huippu-urheilijoita. Oma innostuneisuus on tärkeintä! Toki myöhemmin omaa kohderyhmää miettiessä kannattaa huomioida, minkälaisia seikkoja potentiaaliset asiakkaat arvostavat ja kuinka voit hyödyntää mahdollista jo olemassa olevaa osaamistasi. Keholajeissa ja lajivalmennuksessa fyysiset vaatimukset ovat todennäköisesti erilaisia kuin esimerkiksi elämäntapamuuttujien kohdalla. Tutustu Kysymyksiä personal trainer -koulutuksen ympäriltä -videoihin Youtube-kanavallamme.

Personal trainer -koulutusputken opiskelumateriaali kuuluu koulutuksen hintaan ja se sisältää seuraavaa:
- Uusi kuntoilijan käsikirja ja Tuloksia kuntosaliharjoittelulla -kirjat, jotka luovutetaan lähijaksojen yhteydessä.
- Tie tuloksiin, Raskausajan liikunta, Liikunta synnytyksen jälkeen, Toiminnallinen faskia ja Juoksijan oheisharjoittelu -verkkokurssit, jotka aktivoidaan käyttöön heti ilmoittautumisen jälkeen.
- Lähijaksokohtaiset lukumateriaalit e-kirja muodossa, joissa lähteenä on Liikuntafysiologian perusteet -kirja.
- Koulutukseen sisältyy kaikki personal trainerin työssä tarvittavat lomakepohjat, esimerkiksi valmennussopimuspohja, joita voit käyttää myös koulutuksen jälkeen.
- Lähijaksokohtaiset opiskelumateriaalit säilyvät tietopankissasi myös koulutuksen jälkeen, ja ne päivitetään aina uusimpaan käytössä olevaan versioon. Mikäli lisäämme koulutukseen uuden osion tai materiaalin, saat sen käyttöösi automaattisesti ilman lisäkuluja.

Koulutuksellamme on europeactive/EuropeActiven EQF level 4 auktorisointi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on mahdollisuus kuulua eurooppalaiseen Ereps-rekisteriin ja voit todistaa osaamisesi myös ulkomailla. Koulutuksen jälkeen saat EuropeActiven myöntämän kansainvälisen personal trainer -lisenssin.

Usein kuulee pohdittavan sitä, onko personal trainereita jo liikaa. Lukujen valossa treenareita on aivan liian vähän. Suomalaisesta aikuisväestöstä joka toisella henkilöllä on jokin elintapasairaus, tai ainakin kohonnut riski sairastumiseen. Lisäksi 2 miljoonaa meistä on ylipainoisia ja heistä 650 000 on painoindeksinsä perusteella lihavia. Ja ovathan jäljellä vielä aktiiviset kuntoilijat sekä urheilijat, jotka hekin kaipaavat personal trainerin osaamista ja tukea fysiikkansa sekä voimatasojensa optimoimiseen. Tutustu Kysymyksiä personal trainer -koulutuksen ympäriltä -videoihin Youtube-kanavallamme.

Oppiminen tapahtuu suurilta osin lähijaksojen välissä, mutta paljonko käytät omaehtoiseen itsesi kehittämiseen aikaa, riippuu itsestäsi. Lähijaksojen välillä kertaat luku- ja oppimistehtävien muodossa lähijakson aikana opiskellut asiat tai tutustut uuteen aiheeseen. Kehittävän harjoittelun perusteet -lähijaksoon sisältyy Tie tuloksiin verkkokurssi (noin 5h), joka tulee olla opiskeltuna ennen lähijaksoa. Ensimmäiseltä pt-lähijaksolla alkava harjoitusasiakkuus teettää normaalin valmennuksen verran töitä muutaman kuukauden ajan. Kuntosalivalmentaja- ja personal trainer -koulutuksien päätteeksi on sekä verkossa suoritettava teoriakoe että käytännön ohjausnäyttö, joihin valmistaudutaan etukäteen.

Lähijaksojen maksimi osallistujamäärä vaihtelee hieman koulutuspaikkakunnittain. Pääasiassa koulutuksiin otetaan enintään 20 opiskelijaa per ryhmä.

Olemme listanneet harjoitusasiakkuudelle avoimia kuntokeskuksia tietopankkiimme. Kannattaa myös rohkeasti kysyä mahdollisuuksia oman paikkakuntasi kuntokeskuksista.

Harjoitusasiakkuus on oikea personal training valmennus. Se sisältää alkukartoitukset, ohjelmoinnit ja säännölliset ohjaustapaamiset. Lisäksi laadit harjoitusasiakkuudesta loppuraportin. Työmäärä riippuu osin asiakkaan tavoitteista, mutta viikkotasolla asiakkuuteen on hyvä varata tunnista kahteen tuntia. Asiakkuus kestää tyypillisesti noin 3 kuukautta. Harjoitusasiakkuuden toteuttaminen on helppoa, koska olemme laatineet sitä varten valmiin käsikirjoituksen, jota noudattamalla teet oikeat toimenpiteet oikeaan aikaan.

Harjoitusasiakkaan saat valita itse. Perusterve henkilö, jolla ei ole rajoitteita liikunnan harrastamiselle ja joka on innostunut kehittämään omaa hyvinvointiaan tai hänellä on mielessä jokin selkeä tavoite, on esimerkillinen harjoitusasiakas. Harjoitusasiakkuuden tarkoitus on tutustuttaa sinut käytännön valmennustyöhön ja herättää kysymyksiä. Suosittelemme, että harjoitusasiakkaasi ei ole sinulle ennestään kovin tuttu, sillä niin saat asiakkuudesta eniten irti.

On suotavaa että ole koulutuksissa ajoissa, mutta satunnaiset myöhästymiset eivät vaikuta koulutuksen suorittamiseen. On tärkeää, että ilmoitat mahdollisesta myöhästymisestä etukäteen esimerkiksi sähköpostitse.

Jos jokin koulutuksen päivistä ei sovi sinulle, voit olla yhteydessä koulutuksesta vastaavaan yhteyshenkilöön. Hänen kanssa pystyt sopimaan korvaavista vaihtoehdoista.