Uudistimme hinnoitteluamme


Julkaisimme uuden early bird hinnoittelun jokaiseen koulutukseemme!

Katso esimerkki tästä

Maaria Mäkitervo

Valmentaja, Personal Trainer

Maaria Mäkitervo on koulutukseltaan terveystieteiden maisteri (liikuntalääketiede), fysioterapeutti (AMK) ja Trainer4You Personal trainer. Hänen liikuntahistoriansa pitää sisällään monipuolisesti kestävyyslajeja, joskin Lapin tytölle hiihto sekä suunnistus olivat pitkään ne mieleisimmät vaihtoehdot.

Ryhmäliikunnan ohjaamisen Maaria aloitti jo toistakymmentä vuotta sitten ja palo ihmisten liikuttamiseen on roihunnut siitä saakka iloisesti. Nyt sydän sykkii erityisesti kahvakuulaurheilulle, jossa kehittyminen on hänen liikunnallinen tavoitteensa numero yksi.

Maaria on toiminut liikunnan ja terveyden parissa niin kuntoutuksen, tutkimuksen kuin konkreettisesti liikunnan ohjelmoinnin sekä ohjaamisen parissa. Ihmiskehon toiminnan lisäksi ihmisen mielen ymmärtäminen kiehtoo ja sitä Maaria onkin opiskellut suorittamalla psykologian sekä urheilupsykologian opintoja. Vahvuuksikseen energinen nainen lukee myös tiedot sekä taidot liikunnan ohjaamisesta erilaisille erityisryhmille.

Luonteeltaan Maaria on iloinen, avoin, lojaali sekä välittävä. Kouluttajana hän haluaa nähdä yksilöiden löytävän omat vahvuutensa ja oppivan hyödyntämään niitä sekä nousevan arvostetuiksi ja halutuiksi tekijöiksi liikunta- ja hyvinvointisektorilla.