Uudistimme hinnoitteluamme


Julkaisimme uuden early bird hinnoittelun jokaiseen koulutukseemme!

Katso esimerkki tästä

Maija Koskimäki

Valmentaja, Personal Trainer

Maija Koskimäki on koulutukseltaan fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja ammattivalmentaja sekä lisensoitu Trainer4You / EHFA Personal trainer ja Ravintovalmentaja. Maijan urheilutausta painottuu kestävyyslajeihin, kuten maratoniin sekä triathloniin, joissa Maija on ehtinyt kilpailla SM-tasolla.

Maija työskentelee yrittäjänä valmennuspalveluja tuottavassa yrityksessä Time2Move Coaching. Valtaosa Maijan valmennettavista on tavoitteellisia kuntoilijoita, kuten triatlonisteja ja juoksijoita, joille hän tarjoaa personal trainingin rinnalla myös ravintovalmennus- ja fysioterapiapalveluita.

Kouluttajana Maijassa on valtavasti sydäntä, lämpöä ja osaamista samassa paketissa. Kannustavana kouluttajana Maija kokee, että hyvällä fiiliksellä opitut asiat jäävät mieleen parhaiten ja oppiminen tapahtuu oivallusten sekä vuorovaikutuksen kautta. Maijan erikoisosaamisaluetta on kestävyysvalmennus sekä testaaminen, mutta myös harjoittelun ohjelmointi, tekniikka- ja lajivalmennus sekä lihaskuntoharjoittelu ja lihashuolto. Hänen intohimonsa kohdistuu tällä hetkellä toiminnalliseen anatomiaan ja harjoitteluun.