Mikael Witick

Valmentaja, Personal Trainer

Mikael Witick on pohjakoulutukseltaan tuotantotalouden ja kansainvälisen markkinoinnin insinööri (AMK), Trainer4You Personal trainer, Functional trainer ja Ravintovalmentaja.

Mikaelilla on poikkeuksellisen laaja tausta erilaisten kamppailulajien parissa, joista on kertynyt lukuisia vyöarvoja aina dan-asteisiin saakka. Hän on toiminut myös kamppailulajien valmennustehtävissä vuodesta 2001 lähtien ja nykyään hän toimii Helsingin Itsepuolustuskoulu Hipkolla KuntoSenseinä.

Mikael kertoo kouluttautuvansa jatkuvasti ulkomaita myöten niin henkisen valmennuksen, ravintovalmentamisen kuin fysiikkavalmennuksen puolella kehittyäkseen ja tuodakseen parasta mahdollista osaamista koulutettavilleen sekä valmennettavilleen. Kouluttajana Mikael on pitkäjänteinen, rauhallinen, selkeä ja katu-uskottava. Mikael kertoo kamppailulajeissa kaiken osaamisen lähtevän perusasioiden oppimisesta ja kertaamisesta. Sama pätee hänen mukaansa myös fysiikkaharjoittelun puolelle. Luomalla vahvan pohjan perusteiden kautta voidaan osaamista laajentaa pienempien yksityiskohtien sekä erikoistumisen puolelle.