Mikko Linnola

Mikko työskentelee päätoimisesti ravitsemusasiantuntijana Pihlajalinna Koskiklinikalla. Koulutukseltaan Mikko on elintarviketieteiden maisteri (pääaineena ravitsemustiede) ja sivuaineenaan hän on opiskellut mm. liikuntalääketiedettä. Työkokemusta Mikolta löytyy niin myynnistä ja markkinoinnista kaupan alalta kuin myös hoitotyöstäkin.

Kouluttajana Mikko on ajatuksia herättävä. Ravitsemuksesta puhuttaessa asiat muuttuvat helposti turhan mustavalkoisiksi tai sitten takerrutaan pieniin yksityiskohtiin, joiden merkitys kokonaisuudessaan jää lopulta hyvin pieneksi – oli sitten kyseessä laihduttaja tai urheilija. Mikon tavoitteena on herätellä opiskelijoita ajattelemaan asioita laajemmassa mittakaavassa ja löytämään ne keinot, joilla tehokkaimmin päästään tavoitteisiin.

Mikon mukaan kouluttajan työssä parasta on, kun näkee tämän ajatteluprosessin kehittyvän opiskelijoilla! Koulutusviikonloput ovat usein todella intensiivisiä ja jopa joskus uuvuttaviakin, mutta jokaisen jälkeen on aina upea fiilis, kun näkee hehkulampun syttyneen opiskelijan pään päällä.