Mikko Niiranen

Valmentaja, Personal Trainer

Aikaisemmalta koulutukseltaan Mikko on liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi (AMK) ja hän toimii edelleen erilaisissa nuoriso- ja liikunta-alan asiantuntijatehtävissä kunnallisella puolella. Trainer4You Personal trainer -koulutuksen lisäksi Mikko on myös täydentänyt osaamistaan kasvatus- ja terveystieteen opinnoilla sekä Trainer4You Ravintovalmentaja -koulutuksella. Personal trainerina toimisen lisäksi Mikko on vuosien ajan ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja kahvakuulasta keppijumppiin.

Mikon koulutus- ja elämänfilosofiaan kuuluu itsensä jatkuva kehittäminen kouluttautumisen ja käytännön työskentelyn avulla. ”Kehitys loppuu tyytyväisyyteen” on hänelle mieleinen motto – niin harjoittelussa kuin myös elämässä yleensä. Mikon saamissa koulutuspalautteissa toistuvat usein termit positiivisuus, iloisuus, energisyys ja kokemuksen tuoma tarinallisuus.

Mikko haluaa levittää liikunnan ja hyvinvoinnin ilosanomaa mahdollisimman paljon ja lupaa paneutua täydellä ammattitaidollaan jokaiseen vastaantulevaan kysymykseen sekä asiakkaaseen. Mikon erityisosaamisalueita ovat lihaskuntoharjoittelu, fyysisen harjoittelu yleensä sekä kehonmuokkaustavoitteinen treenaaminen ja ravitsemus.