Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Mikko Nummenmaa

Valmentaja, Personal Trainer

Mikko on toiminut liikunta-alalla vuodesta 2006 alkaen personal trainerina ja liikunta-alan ammattilaisten kouluttajana. Hänet tullaan näkemään MTV3 median AVA-kanavalla Suurin pudottaja -ohjelman toisena valmentajana kevään 2014 aikana. Lisäksi Mikko tulee samana keväänä julkaisemaan yhteistyössä Lasse Seppäsen kanssa Kestävä muutos -valmennuskirjan (Fitra, 2014).

Mikko on vastannut ruotsalaisen Puls & Träning -kuntosaliketjun laajentumisesta Suomeen vuosien 2012–2013 aikana. Tuona aikana Suomeen on perustettu yhdeksän Puls & Träning -kuntosalia ja ketju on noussut yhdeksi Suomen suurimmista alan toimijoista.

Mikko on poikkeuksellisen energinen, päättäväinen ja aikaansaava ihminen, jolla on palava halu toimia liikunta-alalla sekä kehittää uusia tuote- ja palveluratkaisuja parantamaan ihmisten arkielämää sekä hyvinvointia. Lisäksi Mikko on erinomainen ja innostava esiintyjä.