Mikko Vesterinen

Ennen liikunta-alalle siirtymistään Mikko työskenteli liikkeenjohdon konsulttina omalla yrityksellään. Päivätyökseen Mikko tekee pääosin liikuntapalvelujen myyntiä sekä markkinointia, joita hän on uranvaihdoksen jälkeen päässyt soveltamaan terveys- ja liikunta-alan palveluihin.

Mikko on harrastanut monipuolisesti eri kamppailu- ja itsepuolustuslajeja aina 6-vuotiaasta asti. Lajeina ovat olleet muun muassa judo, vapaaottelu, nyrkkeily ja brasilialainen jiu-jitsu. Mikko on myös ohjannut judoharjoituksia sekä itsepuolustus- ja voimankäyttöharjoituksia erilaisille ryhmille. Viime vuosina ohjaus on kuitenkin keskittynyt kuntosalille, lenkkipolulle ja asiakkaiden ruokavalioon. Kuntosaliharjoittelu onkin Mikon spesiaalialuetta ja hän, jos joku tietää, kuinka lihakset saadaan kasvamaan, rasvaprosentti laskemaan ja kuinka loukkaantumiset vältetään.

Kouluttajana Mikko ylläpitää miellyttävää ja interaktiivista oppimisen ilmapiiriä. Hän kokeekin onnistuneensa, kun jokainen osallistuja antaa jotain myös omasta osaamisestaan ja ammattitaidostaan.