Minustako personal trainer verkkokurssi


Tervetuloa Minustako personal trainer -verkkokurssille! Tämä ilmainen verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa.

Minustako personal trainer -verkkokurssi tarjoaa mahdollisuuden opiskella kehon rakenteen, toiminnan ja harjoittelun saloja. Se tarjoilee maistiaisen siitä, millaista on personal traineriksi opiskeleminen ja antaa ilmaisen ”varaslähdön” opintoihin.

Siirry kurssille

Verkkokurssin esittely


Oppituntien sisällöt


Ammattina personal trainer

Ammattina personal trainer –osio vastaa kysymyksiin: Mitä on personal training? Millainen on hyvä personal trainer? Mitä taitoja personal trainerin tulee omata? Ja millaista on työ personal trainerina?

Asiantuntija Ammattina personal trainer –osiossa toimii Trainer4Youn perustaja, personal trainingin uranuurtaja, Riku Aalto.

Liikuntakoneiston rakenne ja toiminta

Ihmiskeho tutuksi osio tarjoaa maistiaisen anatomian opiskelusta. Siinä käydään läpi tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa luuston, nivelten ja lihasten osalta. Nivelten liikesuuntien ja liikkeen tasojen lisäksi osuudessa käsitellään lihasten työtapoja, rooleja sekä tehdään pieni, opitut asiat käytäntöön vievä liikeanalyysi, askelkyykkyliikkeen osalta.

Asiantuntijana Ihmiskeho tutuksi -osiossa toimii naisten valmennukseen, etenkin raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten valmentamiseen erikoistunut, fysioterapeuttitaustainen personal trainer/ Trainer4You -kouluttaja Sofia Vesa.

Valmennuksen periaatteet

Valmennuksen periaatteet –osio käsittelee fyysisen ja psyykkisen valmennuksen perusteita. Siinä käsitellään arvojen merkitystä, tavoitteiden asettelua, voimavarojen kestävää suuntaamista, kuormituksen ja palautumisen suhdetta, ravitsemusta sekä tietenkin fyysisen harjoittelun perusteita ja sen ohjelmointia.

Asiantuntijana valmennuksen periaatteet –osiossa toimii mentaali- ja kestävyysvalmennukseen erikoistunut, ammattivalmentajataustainen personal trainer/ Trainer4You –kouluttaja Lasse Seppänen.

Täydellinen liikuntaharjoitus

”Täydellinen liikuntaharjoitus” on saanut nimensä siitä, että se kuormittaa lihaskunnon lisäksi myös hapenkuljetuselimistöä eli kestävyyttä, liikkuvuutta, tasapainoa sekä koordinaatiota. Vaikka nimi lupailee paljon, ei se silti tarjoa onnea ja autuutta, kuin korkeintaan monipuolisuutensa puolesta. Täydelliseksi harjoituksen tekee hyvä treeniseura sekä se, että pääset harjoituksen myötä kokeilemaan, millaista valmentajan työ on käytännössä.

Siirry kurssille