Näin verkkokurssimme toimivat.

Tervetuloa oppimaan.

Verkkokurssimme ovat avoimia kaikille eivätkä ne vaadi osallistumista Trainer4Youn koulutuksiin. Ostettuasi verkkokurssin saat sisällön välittömästi käyttöösi. Verkkokurssin sisältö on tämän jälkeen käytössäsi jatkuvasti.

tietopankki

Tältä verkkokurssi näyttää käytännössä.

Verkkokurssin sisältö on käytettävissäsi ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta. Kurssin sisällöstä riippuen sisältöön kuuluu, sekä video-, että tekstisisältöjä. Kurssin liitetiedostot ovat ladattavissa PDF-muodossa.

Sisältö aina käytössäsi.

Ostettuasi kurssin kerran, pysyy se myös tililläsi aina. Verkkokursseihimme ei kuulu kuukausimaksuja tai erääntymispäivämääriä. Voit palata kurssin materiaalien pariin aina uudestaan ja uudestaan. Ja kun kurssin sisältö päivittyy, on päivitetty sisältö käytössäsi veloituksetta.

Trainer4You Tietopankki

Trainer4You-tietopankki tuo kuntosaliharjoittelun ja ravitsemuksen oppimateriaalit saatavillesi kaikkialle. Luomalla maksuttoman Trainer4You-tilin saat käyttöösi kattavan videosarja ja artikkelipankin hyvinvoinnista, harjoittelusta ja ravitsemuksesta. Sisältö myös päivittyy jatkuvasti.

Tervetuloa Trainer4You-tietopankkiin!