Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä hyödyn Trainer4You Online –opinnoista?

Jatkuva itsensä kehittäminen nopeasti kehittyvällä ja kasvavalla toimialalla on tärkeää tai jopa välttämätöntä. Erikoistumalla omia intressejä ja vahvuuksia tukeviin aihealueisiin parantaa paitsi asiakaspalvelun laatua, myös verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia. Omasta markkina-arvosta jatkuvalla kouluttautumisella huolehtiminen lisää kysyntää työmarkkinoilla sekä haluttavuutta sekä ansainnan mahdollisuuksia yrittäjänä toimittaessa.

Mistä Online -koulutusten oppimäärä koostuu?

Online -koulutukset sisältävät hieman tuotteesta riippuen noin 6-7 tuntia videomateriaalia, joka koostuu 12-15 noin 20-30 mittaisesta luento- tai demomateriaalista. Lisäksi kukin verkkokoulutus sisältää verkkokokeen ja välitehtäviä sekä kirjallista materiaalia e-kirjojen, diaesitysten ja artikkelien muodossa.

Voinko opiskella Online -koulutuksen, vaikka olen kiireinen työni tai opintojen vuoksi?

Ehkä parasta Online -opinnoissa on se, että voit opiskella missä, milloin ja miten haluat! Online -koulutuksen laajuus on keskimäärin 6-7 tuntia video-opetusta sekä 100-200 sivua kirjallista materiaalia. Voitkin opiskella ne täysin omassa tahdissasi ja voit aina palata kertaamaan jo opiskelemiasi osuuksia. Mikään ei siis pakota sinua kiirehtimään, muttei toisaalta jarruttelemaankaan, jos haluat ahmia materiaalia innostuksissasi.

Saako Online -koulutuksista todistuksen ja nimikkeen?

Kyllä saa. Koulutuksen oppimäärän opiskeltuaan ja tehtävät sekä verkkokokeen läpäistyään opiskelija saa esim. Palautumisen asiantuntija -koulutustodistuksen. Henkilö voikin kertoa olevansa esim. Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntijakoulutuksella osaamistaan täydentänyt personal trainer tai Palautumisen asiantuntijakoulutuksella osaamistaan vahvistanut työfysioterapeutti.

Kuinka kauan koulutusmateriaali on käytettävissäni?

Ikuisesti. Luotuasi Trainer4You Tietopankkiin tunnukset ja kirjauduttuasi omalle tilillesi (koulutuksen ostettuasi), löydät hankkimasi Online -koulutuksen omalta tililtäsi, jossa se on hyödynnettävissäsi ilman aikarajoitusta.

Miksi valita juuri Trainer4You Online -koulutus?

Trainer4You on Suomen suurin personal trainer -koulutustalo sekä liikunta- ja terveysalan ammattilaisten jatkokoulutusorganisaatio. Personal trainer -koulutuksellamme on sekä suomalainen että eurooppalainen akkreditointi eli koulutuksemme täyttää kansalliset sekä kansainväliset laatu- ja laajuusstandardit. Olemme kouluttaneet vuodesta 2005 saakka yhteensä yli 15 000 tyytyväistä ohjaajaa ja olemme panostaneet jo vuosia asiakkaidemme jatkuvan oppimisen mahdollisuuksiin Trainer4You Tietopankin heille tarjoamalla.

Voinko suorittaa yhtäaikaisesti useampaakin Online -koulutusohjelmaa?

Trainer4You Online -koulutusten opiskelu on mielekästä, mukavaa ja tehokasta. Videoluentoja seuratessasi näet jatkuvasti, kuinka suuren osan (prosentteina) olet koulutussisällöstä suorittanut. Verkkokoulutusalusta siis opastaa sinua eteenpäin opinnoissasi ja pääset jatkamaan opiskelua aina siitä, mihin edellisellä kerralla jäit, mikäli et erikseen halua kerrata aiempia oppeja. Voit myös suorittaa kahta tai useampaa koulutusta yhtä aikaa, pelkäämättä sitä, että putoaisit kärryiltä. Pääset siis aina jatkamaan siitä, mihin jäit ja voit koska tahansa kerrata aiempaa. Helppoa, tehokasta ja opettavaista, eikö vain?