Personal training katsaus 2018


Miltä personal trainingin nykytilanne ja tulevaisuus näyttää Suomessa? Lue katsauksemme, niin tiedät!

Avaa tästä ilmainen katsaus

Edeltävä osaaminen Trainer4You Personal trainer -koulutusputkessa

Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta: Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet → Trainer4You Kuntosalivalmentaja → Trainer4You Personal trainer

Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksessa ei ole aikaisempia osaamisvaatimuksia.

Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksen osaamisvaatimuksena on Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen osallistuminen. Koulutukseen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Trainer4You Personal trainer -koulutuksen osaamisvaatimuksena on Kehittävän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutuksiin osallistuminen sekä kuntosalivalmentaja-koulutuksen ohjausnäytön ja teoriakokeen hyväksytty suorittaminen, koulutukseen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Liikunta-alan tutkinto tai muun koulutustahon koulutus?

Myös muiden Personal trainer -koulutusorganisaatioiden kouluttamilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada korvattua Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksen oppimäärä Trainer4You:n asiantuntijan toteuttaman tasohaastattelun avulla, jolloin opiskelija voi siirtyä suoraan Kuntosalivalmentaja -koulutukseen.

Jos omaat liikunta-alan tutkinnon (Liikunnanopettaja, Liikunnanohjaaja, Fysioterapeutti) on sinun mahdollista hakeutua suoraan Trainer4You Personal trainer -koulutukseen suoritettuasi Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksen teoriakokeen hyväksytysti.

Teoriakokeen suorittamisen kustannus (vuonna 2014) on 175 € (sis. alv) ja se sisältää varsinaisen verkkokokeen lisäksi Kehittävän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutusten materiaalipaketin, joihin verkkokoe perustuu. Mikäli päätät ilmoittautua koulutukseen, materiaalipaketin hinta hyvitetään personal trainer -koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä sinulle.

Materiaalipaketin sisältö

  • Kuntoilijan käsikirja (Docendo, 2013)
  • Tuloksia kuntosaliharjoittelulla (Docendo, 2013)
  • Kehittähän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutuksen sähköiset opiskelumateriaalit
  • Verkkokoe

Voit tilata materiaalipaketin tästä!