Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Edeltävä osaaminen Trainer4You Personal trainer -koulutusputkessa

Trainer4You Personal trainer -koulutusputki koostuu kolmesta koulutuskokonaisuudesta: Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet → Trainer4You Kuntosalivalmentaja → Trainer4You Personal trainer

Trainer4You Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksessa ei ole aikaisempia osaamisvaatimuksia.

Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksen osaamisvaatimuksena on Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutukseen osallistuminen. Koulutukseen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Trainer4You Personal trainer -koulutuksen osaamisvaatimuksena on Kehittävän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutuksiin osallistuminen sekä kuntosalivalmentaja-koulutuksen ohjausnäytön ja teoriakokeen hyväksytty suorittaminen, koulutukseen voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt.

Liikunta-alan tutkinto tai muun koulutustahon koulutus?

Myös muiden Personal trainer -koulutusorganisaatioiden kouluttamilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada korvattua Kehittävän harjoittelun perusteet -koulutuksen oppimäärä Trainer4You:n asiantuntijan toteuttaman tasohaastattelun avulla, jolloin opiskelija voi siirtyä suoraan Kuntosalivalmentaja -koulutukseen.

Jos omaat liikunta-alan tutkinnon (Liikunnanopettaja, Liikunnanohjaaja, Fysioterapeutti) on sinun mahdollista hakeutua suoraan Trainer4You Personal trainer -koulutukseen suoritettuasi Trainer4You Kuntosalivalmentaja -koulutuksen teoriakokeen hyväksytysti.

Teoriakokeen suorittamisen kustannus (vuonna 2014) on 175 € (sis. alv) ja se sisältää varsinaisen verkkokokeen lisäksi Kehittävän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutusten materiaalipaketin, joihin verkkokoe perustuu. Mikäli päätät ilmoittautua koulutukseen, materiaalipaketin hinta hyvitetään personal trainer -koulutuksen ilmoittautumisen yhteydessä sinulle.

Materiaalipaketin sisältö

  • Kuntoilijan käsikirja (Docendo, 2013)
  • Tuloksia kuntosaliharjoittelulla (Docendo, 2013)
  • Kehittähän harjoittelun perusteet ja Kuntosalivalmentaja -koulutuksen sähköiset opiskelumateriaalit
  • Verkkokoe

Voit tilata materiaalipaketin tästä!