Palautetta Trainer4You koulutuksista


Niin hullulta kuin se kuulostaakin, olemme vuodesta 2013 lähtien dokumentoineet ja skannanneet jokaisen koulutustilanteessa keräämämme palautelapun. Voit lukea tuhansien koulutuksiimme osallistuneiden palautteita.

Löydät linkin takaa jokaiselta vuodelta ja koulutusohjelmalta oman kansionsa, josta pääset lukemaan kokemuksia Trainer4Youn koulutuksista.

Lue palautteita    

Kokemuksia koulutuksestaVuoden 2018 palautteen yhteenveto


Koulutuksemme tärkein voimavara on personal trainer alan kokeneimmat ja parhaat kouluttajat! Vuonna 2018 järjestimme yli 1000 koulutusvuorokautta ja koulutuksiimme osallistuneet antoivat kouluttajillemme arvosanaksi asteikolla 1-5 peräti 4,71! Palautteita kouluttajille eri koulutusohjelmissa annettiin yhteensä 2408 kappaletta! Alla olevasta kuvasta näet kuinka kouluttajien saamat arvosanat jakaantuivat.


Yli 96% suosittelee koulutustamme


Kun kysymme palautelomakkeessa koulutukseen osallistuvalta, että vastasiko koulutus osallistujan tarvetta, niin 98,24% kertoo sen vastanneen odotuksia ja tarvetta sekä 96,27% osallistujista suosittelisi koulutusta ystävälleen. Vaikka nämä ovat mielestämme huimia lukuja niin kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Siispä kehitämme koulutustamme ja koulutamme kouluttajiamme jatkuvasti, jotta voimme tuottaa jatkossa vieläkin paremmin osallistujia palvelevaa koulutusta.

Trainer4You Tietopankki liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille


Trainer4You Tietopankki on kaikille avoin tietokirjasto liikunnasta, ravitsemuksesta, hyvinvoinnista ja personal trainingista. Tietopankki toimii myös Trainer4You koulutusten materiaalipankkina sekä opiskelijoiden oppimisympäristönä.

Syksyllä 2016 tekemäämme kyselyyn tietopankin sisällöistä vastasi 641 henkilöä. Tietopankin käyttäjät ovat kyselyn perusteella erittäin tyytyväisiä tietopankin sisältöihin, kun kysyimme mitä mieltä he ovat väittämistä (5 täysin samaa mieltä, 1 täysin eri mieltä). Tietopankista saamamme palaute ohjaa sisällön kehitystyötämme ja esimerkiksi tämän palautekyselyn jälkeen tuotimme palautumisesta ja levosta liittyviä artikkeli- ja videosarjoja tietopankkiin.