Palautetta Trainer4You koulutuksista

Mitä koulutuksiimme osallistuvat meistä sanovat?

Vuoden 2016 palautteen yhteenveto

Koulutuksemme tärkein voimavara on personal trainer alan kokeneimmat ja parhaat kouluttajat! Vuonna 2016 järjestimme yli 1000 koulutusvuorokautta ja koulutuksiimme osallistuneet antoivat kouluttajillemme arvosanaksi asteikolla 1-5 peräti 4,71! Palautteita kouluttajille eri koulutusohjelmissa annettiin yhteensä 2408 kappaletta! Alla olevasta kuvasta näet kuinka kouluttajien saamat arvosanat jakaantuivat.

Kun kysymme palautelomakkeessa koulutukseen osallistuvalta, että vastasiko koulutus osallistujan tarvetta, niin 98,24% kertoo sen vastanneen odotuksia ja tarvetta sekä 96,27% osallistujista suosittelisi koulutusta ystävälleen. Vaikka nämä ovat mielestämme huimia lukuja niin kehitys loppuu tyytyväisyyteen. Siispä kehitämme koulutustamme ja koulutamme kouluttajiamme jatkuvasti, jotta voimme tuottaa jatkossa vieläkin paremmin osallistujia palvelevaa koulutusta.

Myös aikaisempien vuosien palautteet ovat olleet mukavaa luettavaa

Vuoden 2015 palautteen yhteenveto
Vuoden 2014 palautteen yhteenveto
Vuoden 2013 palautteen yhteenveto

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, olemme vuodesta 2013 lähtien dokumentoineet eli skannanneet jokaisen koulutustilanteessa keräämämme palautelapun. Voit itse katsoa opiskelijoidemme meille antamaa palautetta tämän linkin kautta. Löydät linkin takaa jokaiselta vuodelta ja koulutusohjelmalta oman kansionsa, josta pääset katsomaan palautteet.

Trainer4You Tietopankki liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille

Trainer4You Tietopankki on kaikille avoin tietokirjasto liikunnasta, ravitsemuksesta, hyvinvoinnista ja personal trainingista. Tietopankki toimii myös Trainer4You koulutusten materiaalipankkina sekä opiskelijoiden oppimisympäristönä.

Syksyllä 2016 tekemäämme kyselyyn tietopankin sisällöistä vastasi 641 henkilöä. Tietopankin käyttäjät ovat kyselyn perusteella erittäin tyytyväisiä tietopankin sisältöihin, kun kysyimme mitä mieltä he ovat väittämistä (5 täysin samaa mieltä, 1 täysin eri mieltä). Tietopankista saamamme palaute ohjaa sisällön kehitystyötämme ja esimerkiksi tämän palautekyselyn jälkeen tuotimme palautumisesta ja levosta liittyviä artikkeli- ja videosarjoja tietopankkiin.

#Unelmaduuni

Seuraa somessa unelmaduuni hashtagia, sillä sen alle julkaisemme kuvia koulutuksistamme ja osallistujat fiiliksiä paikan päältä. Trainer4Youn Instagram tilillä onkin jatkuvasti kuvia tapahtumistamme.

Trainer4Youn Youtube kanavalla julkaisemme Unelmaduuni -videosarjan lisäksi personal trainer alaan liittyvää myyttisarjaa sekä mielenkiintoisia henkilökuvia.