Suomen Valmentajien ja Trainer4Youn yhteistyöedut

Suomen Valmentajien jäsenenä saat etuja Trainer4Youn koulutuksista.


Trainer4Youlla on kunnia toimia Suomen Valmentajien pääyhteistyökumppanina vuonna 2019. Tältä sivulta löydät Trainer4Youn tarjoamat edut, joihin olet Suomen Valmentajien jäsenenä oikeutettu.

Coach logo

Valmentajille -15% alennus personal trainer -koulutuksesta


Urheiluvalmentaja-PT yhdistelmä erottuu kentällä

Trainer4You tarjoaa Suomen Valmentajien jäsenille tuntuvan alennuksen personal trainer -koulutuksesta, jonka myötä laajennat valmennusosaamistasi ja teet unelmaduunistasi itsellesi kokopäivätyön.

Mitä urheiluvalmentaja hyötyy pt-koulutuksesta?

Katso alta myös jäsenedut muihin Trainer4You koulutuksiin

Koulutuksen sisältö


Trainer4You Personal trainer -koulutus koostuu yhdeksästä lähijaksosta sekä omatoimisesta etäopiskelusta. Koulutukseen sisältyy myös harjoitusasiakkuussuhde. Koulutuksen opetussuunnitelman runkona toimii Auktorisoitujen personal trainer koulutuksien sisältö- ja osaamisvaatimukset.

Mikäli koulutustaustasi on esimerkiksi LitM, VAT tai VeAT ja omaat pitkän valmennuskokemuksen, voit aloittaa opinnot suoraan Kuntosalivalmentaja -jaksolta.

Jatkokoulutusedut


Hyödynnä myös seuraavat edut

Trainer4You tarjoaa Suomen Valmentajien jäsenille mahdollisuuden laajentaa osaamistaan jatkokoulutusten parissa. Etu -15% ovh:sta.

  • Syvennä tietojasi ravitsemuksesta Ravintovalmentaja-koulutuksessa ja tarjoa entistä kokonaisvaltaisempaa valmennusta.
  • Tule voimailubiologi Tuomas Rytkösen oppeihin Voimavalmentaja-koulutukseen tekemään syväluotaava katsaus eri voiman lajien tuloksekkaaseen harjoittamiseen.
  • Opi hyödyntämään HOTtia (hyväksymis- ja omistautumisterapiaa) valmennuksissasi. Kouluttaudu Psyykkinen valmentaja -koulutuksessa.
  • Hanki täsmäosaamista helposti Online asiantuntijakoulutusten avulla. Etusi -20%

Koulutusedun saat hyödynnettyä kampanjakoodilla 'suomenvalmentajat15'. Tämän lisäksi kirjoita jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista) ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään. Edun saaminen vaatii voimassa olevaa Suomen Valmentajien jäsenyyttä.

Online koulutuksien edun saat hyödynnettyä kampanjakoodilla 'suomenvalmentajat20'.

Kyllä, olen kiinnostunut kuulemaan lisää. Toivon, että minuun otetaan yhteyttä.


Haluatko että otamme sinuun yhteyttä koulutukseen liittyen? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin otamme yhteyttä ja vastaamme koulutukseen liittyviin kysymyksiin.

Jäsenedut


Suomen Valmentajien jäsenille Personal trainer -koulutus missä tahansa koulutusryhmässä 3100€ (ovh. 3645€)

Suomen Valmentajien jäsenille Trainer4You jatkokoulutukset -15% ovh:sta kampanjakoodilla 'suomenvalmentajat15'.

Suomen Valmentajien jäsenille Online koulutukset -20% ovh:sta kampanjakoodilla 'suomenvalmentajat20'.

Fitra verkkokaupasta kaikki kirjat -25% kampanjakoodilla 'suomenvalmentajat25'

Kirjoita kampanjakoodin lisäksi jäsennumerosi (löytyy jäsenkortista) ilmoittautumisen yhteydessä kommenttikenttään. Edun saaminen vaatii voimassa olevaa jäsenyyttä.

Coach logo

Kaikki sivuillamme ilmoitetut hinnat sisältävät alv:ta 24 %. Lue lisää maksuehdoista täältä.


KYSYMYKSIÄ?
Laita meille viestiä chatissa (arkisin 9-17) niin mietitään sinulle paras koulutusvaihtoehto. Voit muutenkin jutella kanssamme mistä tahansa opintoihin tai alaan liittyvästä asiasta chatin kautta. Jos emme juuri nyt ole paikalla chatissa, niin jätä yhteystietosi ja olemme sinuun pian yhteydessä.