Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa jatkokoulutukseen ajalla 1.-14.1. niin saat monikäyttöisen ja tyylikkään urheilukellon kaupan päälle!

Nyt voit päivittää kerralla sekä koulutuksen että treenivälineet ajantasalle.

Saimme Suunnolta erän upeita Spartan Trainer Wrist HR GPS-urheilukelloja, jotka haluamme antaa lahjana kaikille tammikuun kahden ensimmäisen viikon aikana koulutukseen ilmoittautuville. Etu koskee Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa Trainer4You jatkokoulutukseen ilmoittautuneita ja se koskee kaikkia vuonna 2018 alkavia koulutuksia.

Lue lisätietoja koulutuksista ja katso aikataulut tästä:

Personal trainer -koulutus
Psyykkinen valmentaja -koulutus
Voimavalmentaja -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Terveysvalmentaja -koulutus

Etu on voimassa 14.1.2018 saakka ja koskee ilmoittautumisia Personal trainer, Ravintovalmentaja, Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja ja Terveysvalmentaja koulutuksiin. Kello toimitetaan ensimmäisen koulutusjakson jälkeen. Kuten aina, chat palvelee sinua arkisin klo 9-17 sivuillamme tai voit olla myös suoraan yhteydessä Ninaan, Markukseen tai Jariin:

Nina Hahtala
010 5053112
nina.hahtala@trainer4you.fi

Markus Kangas
010 5053121
markus.kangas@trainer4you.fi

Jari Olli
010 5053116
jari.olli@trainer4you.fi