Ilmainen Minustako personal trainer -verkkokurssi


Verkkokurssi on tarkoitettu kaikille terveydestään, kunnostaan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille henkilöille, mutta ennen kaikkea heille, joita myös muiden auttaminen, liikuttaminen tai jopa personal trainerina toimiminen kiinnostaa!

Siirry kurssille

Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa jatkokoulutukseen ajalla 1.-13.1. niin voit valita lisäetuna joko Trainer4You online-koulutuksen tai monikäyttöisen ja tyylikkään Garmin urheilukellon kaupan päälle!

Online-koulutukseen pääset heti mukaan ilmoittautumisen mukaan, kellon lähetämme kotiin 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Hyödynnä alkuvuoden ilmoittautujan etu ja voit aloittaa opiskelun heti huippuasiantuntijoiden johdolla online-koulutuksen myötä tai vaihtoehtoisesti saat yhteistyökumppanimme Garminin Vivoactive 3 kellon kotiin toimitettuna.

TrainerYou Online-koulutukset

Valitse koulutus seuraavista vaihtoehdoista

Palautumisen asiantuntija
Liikkeen laadun asiantuntija
Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija

Tai valitse Garmin Vivoactive 3 seuraavista värivaihtoehdoista


Musta / ruostumaton teräs
Musta / grafiitinharmaa
Valkoinen / ruostumaton teräs
Valkoinen / ruusukulta

Etu koskee Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa Trainer4You jatkokoulutukseen ilmoittautuneita ja se koskee kaikkia alkavia koulutuksia.

Lue lisätietoja koulutuksista ja katso aikataulut tästä:

Personal trainer -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Psyykkinen valmentaja -koulutus
Voimavalmentaja -koulutus
Elintapavalmentaja -koulutus
Stressinhallintavalmentaja -koulutus

Alkuvuoden etu on voimassa vain 13.1.2019 saakka ja koskee normaalihintaisia ilmoittautumisia Personal trainer, Ravintovalmentaja, Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja, Stressinhallintavalmentaja ja Elintapavalmentaja koulutuksiin. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä joko minkä online-koulutuksen valitset tai kellon värivaihtoehto. Kirjoita valintasi ilmoittautumisen yhteydesssä "kommentteja" kenttään tai ilmoita asiasta asiakaspalveluumme. Online-koulutus on käytössäsi heti, kello lähetetään 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen. Kuten aina, chat palvelee sinua arkisin klo 9-17 sivuillamme tai voit olla myös suoraan yhteydessä Ninaan, Markukseen tai Jariin:

Nina Hahtala
010 5053112
nina.hahtala@trainer4you.fi

Markus Kangas
010 5053121
markus.kangas@trainer4you.fi

Jari Olli
010 5053116
jari.olli@trainer4you.fi