Ilmoittaudu Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa jatkokoulutukseen ajalla 1.-13.1. niin voit valita lisäetuna joko Trainer4You online-koulutuksen tai monikäyttöisen ja tyylikkään Garmin urheilukellon kaupan päälle!

Online-koulutukseen pääset heti mukaan ilmoittautumisen mukaan, kellon lähetämme kotiin 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen.

Hyödynnä alkuvuoden ilmoittautujan etu ja voit aloittaa opiskelun heti huippuasiantuntijoiden johdolla online-koulutuksen myötä tai vaihtoehtoisesti saat yhteistyökumppanimme Garminin Vivoactive 3 kellon kotiin toimitettuna.

TrainerYou Online-koulutukset

Valitse koulutus seuraavista vaihtoehdoista

Palautumisen asiantuntija
Liikkeen laadun asiantuntija
Kuntosaliharjoittelun ohjelmoinnin asiantuntija

Tai valitse Garmin Vivoactive 3 seuraavista värivaihtoehdoista


Musta / ruostumaton teräs
Musta / grafiitinharmaa
Valkoinen / ruostumaton teräs
Valkoinen / ruusukulta

Etu koskee Trainer4You Personal trainer -koulutukseen tai mihin tahansa Trainer4You jatkokoulutukseen ilmoittautuneita ja se koskee kaikkia alkavia koulutuksia.

Lue lisätietoja koulutuksista ja katso aikataulut tästä:

Personal trainer -koulutus
Ravintovalmentaja -koulutus
Psyykkinen valmentaja -koulutus
Voimavalmentaja -koulutus
Elintapavalmentaja -koulutus
Stressinhallintavalmentaja -koulutus

Alkuvuoden etu on voimassa vain 13.1.2019 saakka ja koskee normaalihintaisia ilmoittautumisia Personal trainer, Ravintovalmentaja, Voimavalmentaja, Psyykkinen valmentaja, Stressinhallintavalmentaja ja Elintapavalmentaja koulutuksiin. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä joko minkä online-koulutuksen valitset tai kellon värivaihtoehto. Kirjoita valintasi ilmoittautumisen yhteydesssä "kommentteja" kenttään tai ilmoita asiasta asiakaspalveluumme. Online-koulutus on käytössäsi heti, kello lähetetään 14 päivää ilmoittautumisen jälkeen. Kuten aina, chat palvelee sinua arkisin klo 9-17 sivuillamme tai voit olla myös suoraan yhteydessä Ninaan, Markukseen tai Jariin:

Nina Hahtala
010 5053112
nina.hahtala@trainer4you.fi

Markus Kangas
010 5053121
markus.kangas@trainer4you.fi

Jari Olli
010 5053116
jari.olli@trainer4you.fi