Ota täysi hyöty irti maksuttomasta Trainer4You tietopankista!

Opi uutta, kertaa, käytä opetuksen ja valmennuksen tukena. Rekisteröitymällä Trainer4You-tietopankkiin saat käyttöösi kattavan video- ja artikkelikirjaston harjoittelusta, ravitsemuksesta ja valmentamisesta. Sisältö päivittyy jatkuvasti.

tietopankki Luo ilmaiset tunnukset Kirjaudu sisään

Mikä sinua kiinnostaa?

Tietopankista löytyy yli 9 tuntia kaikille vapaasti katsottavia asiantuntijoiden videosarjoja sekä 30 artikkelisarjaa personal trainingista, ravitsemuksesta ja harjoittelusta. Videosarjojen asiantuntijat ja artikkelisarjojen kirjoittajat ovat Trainer4You kouluttajien lisäksi oman alansa huippuja. Klikkaa ja katso, mitä tietopankissa on tarjolla juuri sinulle!

Kuntosaliharjoittelu

Lihaskunnon perusteet

Videosarja pureutuu lihaskuntoharjoittelun perusteisiin.

Katso videosarja

Voimaharjoittelu trilogia

Voimaharjoittelu trilogia on jämäkkä tietopaketti lihasmassaharjoittelusta sekä kesto-, maksimi- ja nopeusvoimaharjoittelusta.

Lue artikkelisarja

Kuntosaliliikkeiden perusteet

Opi oikeat suoritustekniikat yleisimpiin kuntosaliliikkeisiin aina penkkipunnerruksesta maastavetoon.

Katso videosarja

Vatsa

Mistä on vahva ja näyttävä six pack tehty? Ari-Pekka Lindberg opastaa keskivartaloharjoittelun maailmaan.

Katso videosarja
Ravitsemus ja ravintovalmentaminen

Fitness-urheilu & ravitsemus -opas

Artikkelisarja valottaa, kuinka koostetaan järkevä fitness-urheilijan ruokavalio.

Lue artikkelisarja

Liikkujan ravitsemus

Jokainen suupala voi olla joko kunnianosoitus tai mielenosoitus kehollesi. Videosarja tarjoilee liikkujan ravitsemuksen ydinasiat pähkinänkuoressa.

Katso videosarja

Liikkujan kasvisruokavalio

Liikkujan kasvisruokavalio teoriasta käytäntöön. Artikkelisarja sopii kaikille kasvissyönnistä kiinnostuneille.

Lue artikkelisarja

Raskaana olevan ja imettävän ravitsemus

Artikkelisarja avaa raskaanaolevan ja imettävän äidin ravitsemuksen avainasioita.

Lue artikkelisarja
Kestävyysharjoittelu

Kestävyysharjoittelun perusteet

Videosarjassa opitaan kestävyysharjoittelun perusteet.

Katso videosarja

Palautuminen ja liikkuvuusharjoittelu

Liikkujan kehonhuolto, palautuminen ja toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu -videosarja pureutuu Samppa Jaakolan johdolla tärkeään, mutta usein laiminlyötyyn kehittävän harjoittelun osa-alueeseen: palautumiseen.

Katso videosarja

Intervalli-harjoittelu

Kohota suorituskykyäsi ja virkistä treenirutiiniasi korkeatehoisten HIIT-kuntopiirien avulla.

Lue artikkelisarja

Juoksijan oheisharjoittelu

Monipuolisella oheisharjoittelulla on mahdollista kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja juoksutekniikka. Oheisharjoitepankista saat valmiita harjoitusohjelmia ja paljon ideoita monipuoliseen juoksun oheisharjoitteluun.

Juoksijan oheisharjoittelu -verkkokurssi on avoinna jokaiselle Trainer4You tietopankkiin rekisteröityvälle!

Luo tunnus ja nauti verkkokurssista
Personal trainerina toiminen

Ammattina personal trainer -opas

Ammattina personal trainer -oppaassa pohditaan muun muassa, mitä personal training on nyt ja lähitulevaisuudessa, millaisia taitoja personal trainerilta vaaditaan, ja miten personal traineriksi kouluttaudutaan.

Lue opas

Päivä personal trainerina

Millaista on työ personal trainerina? Mitä kaikkea personal trainerin päivään kuuluu ja mitä ammatissa menestyminen edellyttää? Päivä personal trainerina opas esittelee kolmen eri personal trainerin työpäivän.

Lue opas

Personal training - Monien mahdollisuuksien ala

Menestyväksi personal traineriksi ei ole olemassa yhtä ainoaa oikeaa menestysreseptiä. Tässä oppaassa käsittelemmekin personal trainerin monia uramahdollisuuksia. Julkistamme oppaassa myös tulokset vastikään teettämästämme personal trainerin urapolkukyselystä.

Lue opas

Personal trainingin tulevaisuus

Tämä opas luo katsauksen personal trainingin nykytilaan sekä kertoo aistittavissa olevista lähitulevaisuuden kehittymissuunnista.

Lue opas
Tab 5 heading

Tab 5 content goes here. Mauris urna. Mauris velit parturient sit penatibus sed cras pulvinar, elementum vut, augue duis egestas nec platea diam dignissim, magnis! Etiam platea! Augue penatibus, porta. Turpis scelerisque ut, risus duis.


Luo tunnukset ilmaiseen Trainer4You tietopankkiin

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko rekisteröityminen ja tietopankin käyttäminen maksutonta?
Kyllä! Tietopankin käyttäminen on täysin ilmaista eikä tunnuksien luominen velvoita sinua mihinkään. Haluamme jakaa tietoa hyvinvointisi tueksi sekä kertoa eteenpäin nykyisille ja tuleville valmentajille sen, mitä olemme liikunta- ja hyvinvointialalta oppineet yli kymmenen vuoden aikana.

Jos luon nyt tunnukset, niin kauanko minulla on aikaa käyttää tietopankkia?
Tunnuksesi eivät lakkaa koskaan toimimasta, ellet sitä erikseen meiltä pyydä. Kun tuotamme tietopankkiin uutta sisältöä, se on heti saatavillasi ja käytettävissäsi.

Luovutatteko tietojani eteenpäin?
Emme koskaan luovuta tietopankin käyttäjistä tietoa kolmansille osapuolille. Tietosi ovat turvassa kanssamme. Sivustomme käyttöehdoista ja yksityisyyden suojasta löydät lisätietoja tämän linkin kautta.

Onko tietopankin käytössä joitakin rajoituksia?
Kun luot tietopankkiin ilmaisen tunnuksen, pääset käyttämään tietopankkia ajasta tai paikasta riippumatta millä tahansa laitteella. Tietopankista löydät valtavasti monipuolista sisältöä: artikkeleita, videoita ja oppaita.

En muista salasanaani tai en ole varma, olenko luonut jo aikaisemmin tunnukset.
Kirjautumissivulta voit helposti pyytää uuden salasanan sähköpostiisi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Jos sähköpostiosoitteella löytyy käyttäjätunnus, lähetetään siihen linkki salasanan palauttamiseen. Ongelmatilanteissa voit lähettää aina myös sähköpostia osoitteeseen info@trainer4you.fi

Luo ilmaiset tunnukset Kirjaudu sisään

Mietityttääkö takakyykyn liiketekniikka? Älä jää ihmettelemään, vaan katso videot nyt Trainer4You-tietopankissa.

Videoista opit oikeat tekniikat kuntosaliliikkeisiin. Oppeja voit hyödyntää sekä omassa harjoittelussasi että asiakkaiden ohjaamisessa. Katso kaikki videot rekisteröitymällä Trainer4You-tietopankkiin.


Ajankohtaiset koulutusmateriaalit käsilläsi myös koulutuksen jälkeen.

Kaikki Trainer4Youn koulutusmateriaalit ovat koulutettavien käytössä sekä koulutuksen aikana että sen jälkeen. Sähköiset oppimateriaalit ovat aina ajantasalla, ja ne sopivat hyvin myös osaamisen kertaamiseen.

Tarvittavat valmennustyökalut liikunta- ja terveysalan ammattilaisille ja ohjaajille.

Valmennustyökalut nopeuttavat ja helpottavat asiakkaan lähtötilanteen kartoituksessa sekä valmennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Työkalut sopivat mainiosti kaikkien liikunta- ja terveysalan ammattilaisten käyttöön.

tietopankki

Luo tunnukset ilmaiseen Trainer4You tietopankkiin

Onko sinulla jo tunnukset? Kirjaudu sisään