Toni Sallila

Tonin liikunta- ja urheilutausta on monipuolinen. Kilpatasolla hän on harrastanut sulkapalloa ja jääkiekkoa. Samoista lajeista löytyy myös valmennuskokemusta junioreiden parista. Pohjakoulutukseltaan Toni on asiakaspalvelu- ja markkinointimerkonomi. Liikunta ja hyvinvointialalle Toni on ponnistanut Trainer4You Personal trainer ja Trainer4You Functional trainer -koulutusten kautta. Toni on myös opiskellut ammattivalmentajaksi sekä lisännyt osaamistaan Anatomy Trainsin koulutuspolulla.

Toni on nauttinut aina työstä ihmisten parissa. Luonteeltaan Toni onkin hyväntuulinen, sydämellinen ja erittäin helposti lähestyttävä, mikä tukee työtä niin valmentajana kuin kouluttajanakin. Uusien ohjaajien kouluttamisen lisäksi hän toimii pääasiassa nuorten urheilijoiden fysiikkavalmentajana. Toni onkin hyvä esimerkki personal trainer -koulutuksen kautta liikunta-alalle työllistyneestä ammattilaisesta.

Tonin tyyli valmentaa ja kouluttaa on selkeä sekä kokonaisvaltainen. Positiivinen ja luottamusta herättävä mies saa usein palautetta myös innostavasta, havainnollisesta sekä kansantajuisesta koulutusotteestaan.